Сообщение #2520905 Просмотреть на стене →

МІКСТУРА ДЛЯ ЕРМАКА.

Одразу кажу, оте офіційне "бла-бла-бла" від ОПУ про зустріч Ермака та Блінкена засуньте собі у телемарафон. Переговори були надважкі, дуже неприємні для української влади і на щастя не призвели станом на зараз до поганих наслідків для нашої Держави. Рівень прийому був підвищений з Саллівана до Блінкена в останній момент - потрібно було підкреслити серйозність намірів АП США стосовно нашої Держави та важливість тем, які будуть розглядатися на переговорах.

Переговори по "Гарантіях безпеки" для України та можливому компромісі на переговорах з путіним.

Ніяких зрушень ані в кращу, ані в гіршу сторону. Україна не отримає "Гарантії безпеки" більші за "ізраїльську модель" Це при тому, що ми не не отримаємо статус "Головного союзника США поза НАТО" який є.у Ізраїля. Як альтернативу США знову запропонували вступ України у НАТО підконтрольними територіями станом на наступну осінь і початок переговорів з рф. Ермак від імені Зеленського знову відкинув цю пропозицію. Також йшла мова про збільшення у "Гарантіях".. щорічного гарантованого внеску США у безпеку нашої країни. США позитивно сприймають цю пропозицію.

Корупція.

Був різкий та аргументований у деталях спіч Блінкена. Дискусії як такої не було. Дослівно те, що нам довели. "Держсекретар вимагав відповідей: Чому немає реальних результатів розслідування діяльності 23х вищих посадовців України які вимагали США?; Чому фактично заморожена "Судова реформа"?; Чому досі не вирішені питання збільшення повноважень НАБУ та САП?; Чому досі в ОПУ працюють за займають вищі посади люди,котрі підозрюються у корупції (Шурма, Татаров)?. Жодної чіткої відповіді Ермак не надав. Блінкен попередив що "у разі відсутності прогресу по озвучених питаннях обсяги не воєнної підтримки України "будуть скорочуватися щомісяця і у перспективі вона може припинитися повністю". .

Обговорення реформ.

Розглядали впровадження кожної з реформ які наближають нас у НАТО та ЄС. Загалом висновок США умовно позитивний. Блінкен натомість наголосив, що реформи не повинні існувати виключно на папері, вони повинні впроваджуватись у життя і АП США через відомство Пріцкер буде моніторити їх впровадження.

Обговорення ситуації навколо МОУ.

США НЕ підтримують наміри Умерова по ротаціях військового командування які він лобіює. Блінкен назвав їх "небезпечними та такими, які загрожують внутрішній стабільності не тільки у середі військовослужбовців, але й в українському суспільстві загалом". Блінкен рекомендує Зеленському підготовити нову кандидатуру на посаду голови МОУ бо "очевидно найближчим часом ми не зможемо зняти з Умерова обмеження накладені після початку нападу на Ізраїль". Також Блінкен зазначив, що наявна тенденція у рамках якої міністр замість вирішення проблем у міністерстві займається боротьбою за особисту владу з військовим керівництвом, є неприйнятною для США і "інтриги навколо Залужного та його підлеглих повинні бути припинені негайно і більше не поновлюватись до кінця війни як мінімум".

Від себе. Як плювок у лице Умерова саме під час переговорів Ермака та Блінкена відбулися переговори голови КОШ Брауна і Залужного на яких останній знову виконував обов'язки міністра оборони - домовлявся про необхідну для Контрнаступу зброю.

Загалом все. Будуть питання - відповім.
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%