Сообщение #2520326 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 12.

Вчора за сприянням особисто Президента України пройшли переговори між головою Пентагону Остіним та головою МОУ Умеровим. Пан Умеров подякував за зміцнення української ППО та навів аргументи щодо неприпустимості подальшого ігнорування керівництва МОУ у питанні переговорів про постачання зброї. Від себе - не переконав. Подальші переговори по "специфічних питаннях військового співробітництва, а також по темам, які мають стосунок до Державних таємниць США, буде й надалі вести генерал Залужний".

Окремою темою обговорення була тема "Інтенсифікації процесу підготовки особового складу Українського Війська". США готові розширити мережу навчальних центрів у Європі з тим, щоби "Припинити якомога швидше ганебну практику застосування майже непідготовлених резервів на полі бою". Ціль - довести щомісячний "випуск" підготовленихр воїнів до 20 тисяч тільки у навчальних центрах союзників.

Пан Умеров цікавився у генерала Остіна - "Чому так розтягується у часі процес навчання українських пілотів"? Пан Остін довів міністру, що Пентагон ставить на якість навчання з тим, щоби не повторилося "Полювання на куріпок" часів Другої світової війни коли навчені по повній програмі американські льотчики просто розстрілювали маси японської.авіації льотчики якої були навчені по прискореній програмі "Зліт- бомбардування - посадка". Взагалі, очільник Пентагону вважає за необхідне якомога швидший перехід ЗСУ від екстенсивного до інтенсивного розвитку. Тобто від підготовки мас до підготовки професіоналів.

Німеччина на прохання США та особисто Президента Байдена який провів три раунди переговорів з канцлером Шольцем, подвоїть допомогу Україні у наступному році і вийде на гарантоване пріоритетне забезпечення ЗСУ артилерійськими боєприпасами вже навесні наступного року.

Німеччина готова задовільнити попит ЗСУ у системах розмінування не пізніше квітня наступного року. Надходження подібної техніки триває.

Від себе. Внесок Німеччини у нашу обороноздатність переоцінити важко. Держава у якої на початку агресії рф проти України Бундесвер був просто у занедбаному стані, а ВПК працював на експорт у режимі мирного часу стрімко переклала кермо і дуже швидкими темпами збільшує інвестиції і в наш, і у свій оборонний сектор. Подяка величезна.

Південна Корея погодилася з пропозиціями США щодо "Збільшення постачання боєприпасів Пентагону для компенсації його витрат його запасів на підтримку ЗСУ". По факту - той "Круговий обмін" який був започаткований ще наприкінці весни коли США надсилали боєприпаси Україні, а Південна Корея США, буде розширений майже на 50 відсотків. Також у відповідь на поставки озброєння та боєприпасів з Північної Кореї до рф Південна Корея "У найближчий перспективі може переглянути свою позицію щодо неможливості прямих поставок вітчизняного озброєння та боєприпасів, а також спільно виробленого з іншими країнами озброєння нашій Державі.

Останнє. США готові викупити у В'єтнаму бойові гвинтокрили російського та радянського виробництва та передати їх ЗСУ. В'єтнам, який вже отримує нові американські гвинтокрили по своїй програмі переозброєння, дав попередню згоду на таку схему.

З нічного все. Тримаємося, українці. Наступні півтора місяці будуть важкими у плані обстрілів енергетики і фронтових подій, але треба триматися. Весна та літо обов'язково дадуть нам причини для радості. А там і до Перемоги та миру недалеко.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%