Сообщение #2519031 Просмотреть на стене →

VIVA, ISRAEL!

Зараз мій улюблений Ізраїль катком їде по Газі. І мене це дуже тішить - так приємно відчувати себе провидцем! А як мене переконували, що світ на межі глобального конфлікту, навіть Буданов знову своє "пророцтво" видав на цю тему. А правий знову був Ваш покірний слуга: "Ізраїль знищить ХАМАС, а США нададуть цьому знищенню дипломатичну та військову підтримку". І виходить усе як по писаному. Триндіти з трибун про "Священну війну заради знищення Ізраїлю", то одне,воювати - жодних самогубців на державному рівні немає. Навіть біженців не приймає ніхто - кому терористи потрібні? Можете ще раз заскрініти - "ХАМАС буде знищений, після цього у Газу увійде миротворчій контингент котрий після зачистки передасть владу в анклаві палестинській владі".

Ну а тепер по суті - чого я виліз на ніч гледячи. Дві знакові новини.

"Ізраїль більше не інформує та не має наміру поновити інформування росіян про авіаудари по Сирії, Лівану та Хезболлі". Тобто будуть при нагоді знищувати і російські системи ППО як колись сумнозвісний "Панцир -С" з шикарними відосіками. І головне.

"Останні 2 тижні йдуть інтенсивні переговори між Ізраїлем, Україною та США про припинення першим свого мораторію на Постачання Україні систем ППО. Ізраїль знімає заборону на постачання Україні спільно вироблених з США систем та готовий розглянути у перспективі не тільки розміщення українських замовлень на підприємствах свого ВПК, й СТВОРЕННЯ СПІЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ". Це результат роботи США та особисто Байдена і Блінкена.

От не можу не радіти, от чесно. Як хуйло не намагалося відкрити "другий фронт проти США", а отримав хера на комірець і залишився з відданим мусульманськими державами на знищення ХАМАСом у своєї сральній валізці. Многоходовочка вдалася на сто з ста - придурок отримав україно-американо- єврейський союз на рівному місці плюс чергову хвилю міграції євреїв з бидлостану. Ну а істину про "Не буде добре жити держава з якої тікають євреї" ще ніхто не відміняв. Супер!.
 
+8
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%