Сообщение #2518867 Просмотреть на стене →

ЗАЛУЖНИЙ, ПЕРЕГОВОРИ ТА ІНШЕ.

"Кипит мой разум возмущённый"... У людей два запитання: 1."Де стаття по "Тезам Залужного"?;, 2. "Так ти що, не брехав про переговори з хуйлом та про "НАТО в обмін на території"? Спробую дуже чітко та інформативно відповісти.

Не можна українцям читати те, що орієнтовано не їм. Стаття Залужного орієнтована не на українців - вона орієнтована на західного читача та західний політикум. Нагадую - взимку вийшла ще одна його стаття у цьому ж виданні де він лякав Захід неминучім новим походом на Київ і наступами на Сході та Півдні. Ціль "лякалок" що тоді, що зараз очевидна - вибити потрібну ЗСУ зброю з союзників. Генерал чітко дав зрозуміти про потреби війська і шлях до Перемоги.

Нагадую - останнім часом на Залужного скинули все, що можна. Він займається замість Умерова переговорами по поставкам зброї, він же керує ЗСУ.. Останні 2 місяці були не просто важкими - протягом них Головком спільно з військовими США, Німеччини, Італії, Франції розробляв план нового Контрнаступу. Забагато для однієї людини. Вихід статті приніс і користь, і шкоду. Шкоду всередині України - "Якщо полководець не вірить у Перемогу військо не переможе", Активізувалися ті, хто хоче миру за будь яку ціну. Генерал відкрито пішов проти Президента та його команди у питанні мобілізації, по суті він поставив Зеленському ультиматум: "Або в Україні втілюється лайтова ізраїльська модель підготовки особового складу, або звільнення усіх територій неможливе". Втілити таку модель для Зеленського - смерті подібно, рейтинг буде нижчий за Порошенка. Не втілити - Перемога неможлива. По факту Залужний поклав голову на плаху. Мобілізація - дуже болюча та непопулярна міра і вона також буде асоціюватися з ним особисто якщо він залишиться на посаді. Головком поставив на кон свою посаду - президент може його звільнити за "пораженчество" та призначити того, хто "Вірить у Перемогу як вірю в нею я".

Є ще один нюанс. Останнім часом майже припинилися наші ракетні удари і дуже скоротилися удари дронами вглибину російських позицій, а військо по суті стало в оборону дуже обмеживши наступальні дії та перегрупуючись. Я геть нічого не знаю про плани військових, що наших, що американських - нам це ніколи не доводили у деталях та дуже рідко загальні аспекти, але для чогось зброю накопичують, для чогось таке затишшя потрібно. Побачимо. Три тижні тому нам доводили, що планується новий Контрнаступ. Маю наді. що я розумію все правильно.

Тепер про переговори. Я НІКОЛИ ПРО НИХ НЕ БРЕШУ, які б дебіли не ставили реготючі чи блюючі смайлики під постами. Якщо ж зараз тема вийшла у публічний простір, то я нагадую - ПЕРЕГОВОРИ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА бидлостаном ЙШЛИ ТА ІДУТЬ ПРИ ПОСЕРЕДНИЧИСТВІ США. І є чіткі пропозиції з американської та російської сторін до нашого Президента.

Американська: "По закінченню Контрнаступу починаються переговори про мир чи перемир'я, усі території підконтрольні Києву вступають до НАТО та ЄС. Україна може "обміняти" території що залишилися (окрім Криму) на не вступ до Альянсу з юридично оформленими Гарантіями Безпеки від провідних світових держав. Нюанси раніше описував, у коментах відповім якщо будуть питання.

російська. Якщо раніше, до Контрнаступу, бидлостан був готовий звільнити Південь навіть перед початком офіційних переговорів по темам НАТО та обмеження чисельності ЗСУ, то зараз вимоги жорсткіші. хуйло хоче залишити собі усі території які будуть йому підконтрольні на кінець Контрнаступу, а Південь звільнити тільки за не вступ України до НАТО, двомовність, обмеження чисельності ЗСУ, та конституційно закріплену позаблоковість. Переговори тривають, Зеленський категорично не згодний з усіма російськими пропозиціями та обережно відкидає американські. У найближчу декаду будуть проведені інтенсивні консультації між Україною, США та бидлостаном. Що нам по цьому питанню доведуть для оприлюднення, дам одразу ж. На сьогодні все. Залишилися ще приблизно 10 місяців, плюс-мінус місяць, "гарачої війни". Тримайтеся. Весняно-літній Контрнаступ вирішить все та розставить усі крапки над "І". Віримо у ЗСУ та союзників, більше немає в кого.
 
+2
Последние новости
Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри "Ця ситуація схожа на ситуації з продажем Малиновського та Яремчука після їхнього найкращого сезону". Журналіст про майбутнє Циганкова та Довбика Кабаєв - про матч із "Шахтарем": "Зараз не хочеться гучних слів, що ми будемо чемпіонами. Давайте "Динамо" доведе це не словом, а ділом" Журналіст: "Динамо" мало великі проблеми у першому таймі з "Колосом". Атаки були повільними, не вистачало швидкості у комбінаціях" Андрей Ярмоленко: «Планов завершать карьеру пока нет» «Динамо» — «Колос» — 5:0: числа и факты. «Динамо» — первый клуб, который одержал 700 побед в чемпионатах Украины Бухарестский «Рапид» предложил Луческу пятилетний контракт и топовую должность в клубе
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%