Сообщение #2518532 Просмотреть на стене →

Прочитав перші коменти де всі читають тільки перший пункт допису про Майкла 😘
Отже я приверенув увагу. (Політологія файна наука. Вчусь далі☝🏻) відредагував і...
А спробуйте прочитати уважно всі 5 пунктів...👉🏻
Брехлива Ганна Маляр пішла але запуск "рехформи" відбувся. Тепер і в армії "паржом" і тут
1. УВАГА - Наголошую, нічого не маю проти Майкла Щура, але "питання не до людини, не до досвіду, а до сприйняття її споживачами!!!
Отже "Панєслась":
1 листопала у Мілітарі Медіа Центр (Military Media Center) перед зустріччю з заступником Міністра оборони до журналістів вийшов Роман Вінтонів (Майкл Щур) і представився, як заступник Начальника управління преси та інформації МО України. Все б нічого, але у військових мало б виникнути відразу купа АЛЕ. Заступник Начальника управління преси та інформації МО України!!! Це ж посада, яка передбачає щонайменше академічну освіту і за посадою там точно, як мінімум підполковник чи полковник! Але ж "Pohui" 2. Інше - то вже не про Майкла!
Мені знадобилось не багато часу, щоб хоч мінімально розібратись і відразу жахнутись тому жаху, який відбувається зараз в Управлінні преси та інформації МОУ. Виявляється, нещодавно з посад познімали і начальника управління і його заступника. На місце начальника також призначили!!! 🤔Молодшого лейтенанта, звісно ж, звання присвоєно зовсім недавно.🤔 Певно, серед когорти військових журналістів не було достойних?? Достатньо???!!! щоб бути у шоці? Далі цікаво??
3. Виявляється, начальника
Центральної телерадіостудії України Міністерства оборони України теж вже немає на посаді. Думається, «напевно» “пішов за власним бажанням”.
4. Більшості, хто знається на офіційній інформації, а не “одна бабка сказала”, відома і така структура, як інформаційне агентство АрміяInform.
Маю перевірену інформацію, що і їх торкнулась рука великих реформаторів.
5. Щоб змістити з посад в установі Начальника і заступника, великі кормчі не придумали нічого нового, як замінити ВОС (військово-облікова спеціальність) з журналістики, на що б ви думали??? – Не здогадаєтесь. Бо це навіть не філологія чи психологія. Нічого розумнішого нова команда не придумала, як – політологія. От просто цікаво, кого з коміків чи кінематографістів ми побачимо на цих посадах? 5. Натомість, створено канал Армія ТБ, який, як я розумію, має замінити чи покращити провалену інформаційну політику Держави. Так, саме телеканал, шоу, гарні картинки, на думку сьогоднішніх керманичів має більше значення, ніж Військова телерадіостудія і інформаційне агентство. Достеменно не знаю, про долю людей, які потрапили під каток реформ, але професійна військова журналістика зазнала важких втрат, від дій 👉🏻папєрєдніків☝🏻 дуже хочу вірити, що не непоправних. В умовах сьогоднішніх аплодисментів Арестовичу і йому рівних мені боляче.

Лапін
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%