Сообщение #2518531 Просмотреть на стене →

Літаки Залужний та стробоскопи.
Або чому Ф16 не допоможуть армії копачів від Залужного.

Я не хочу обговорювати сказане генералом в першу чергу тому, що первисточником більшості текстів є Анті-дрон.юа. , Паоло . ( не буду робити посилання, бо Ви їх і так знаєте)

Розглянемо два недоліки генерала, який він не може абао не хоче визнати.
1. Мобілізація до лісу, а не на завод.
2. Тактика розміну. Генерал досі вважає, що копача треба ретельніше підготувати, щоб можно було обміняти одного гарного копача на три -чотири зека.
3. Генерал досі во.є кінськими силами та сталью. Хоча весь світ ( навіть ФПВ) вже давно воює кіловатами та керамікою.

Одразу зазаначу, що основним маневром в сучасній війні, а саме війні ренесансу артилерії, має бути маневр ухиляння від балістичної загрози.

Я не буду казати що хтось чогось не розуміє , просто викладу інший погляд.

І хоча , на перший погляд всі три питання не повязані, але вони існують разом, просто кожен має відповідати за своє.

Почнемо з самого простого. Тактики розміну.
Залужний вважає що нам треба більш ретельно готувати своїх солдат. Також збільшити вік мобілізованих .... Тому що тоді можемо обмінювати одного гарного солдата на три зека від пригожина. В той же час, несумнівавши, генерал пропонує збільшити вік мобілізованих. Це протиріччя, яке не може бути вирішене в парадігмі " Армії копачів"
Західний світ ( і я) пропонує обмінювати техніку на людське життя. Так ми маємо втрачати техніку, а противник має втрачати життя. Логіка доволі проста. І ми її бачимо в спробі запропонувати нам Леопард 1, замість Леопард 2. Також нам пропонують дешеві Т72. Тобто я нічого не вигадую. Тактика обміну техніки на життя має свою парадігму. Наприклад безглуздо вимагати коштовну техніку, якщо ти все одно не маєшь якісних екіпажів.
Правильно, я кажу про джипи та іншу євробляхи, які так настирливо вимагає фронт.
Обмін техніки на життя. Якщо подивитись на це практично, то ми побачимо Візель. Так, саме Візель, та щось керамічне для захисту від уламків на джипи.
Ітак, перша помилка, думаю зрозуміла. Це тактика розміну. Україна має схилятися до тактики розміну техніки ( грошей) на людскі життя. І відходити від тактики розміну патріотів на зеків.
Візель + Мунго ( колись я це писав)

Наступним розглянемо колективний РЕБ. Так, я про це не писав, але це є війною кіловатів а не кінських сил. ( взагалі то РЕБ став частиною ФКС та має власну назву " мяка сила")
Тут теж все доволі просто. Якщо ми маємо літри кінських сил, наприклад БМП1 має аж 14 літрів двигуна, то все одно на неї, на БМП1 можна повісити всього один модуль РЕБ потужністю 100Вт.
Тому, якщо ми хочемо воювати саме кіловатами а не кінськими силами, то замість одного двигуна на 14 літрів і одного РЕБ на 100Вт краще мати 7 Візелів по 2 літри та 7 станцій РЕБ по 100Вт.
Тут теж доволі просто, якщо ми хочемо обмінювати техніку на людей, то по перше , техніка має бути дешевою. Її має бути багато. І ми повинні мати колективний РЕБ. Особливо радари.
Генерал втрачає А6, просто не поставивши на танк РЕБ.

Основним маневром ціїї війни має стати маневр ухиляння від балістичної загрози. Цей тезіс має і статистичне значення. Єдиним способом ухиляння копача від артилерійського вогню , є .... ухиляння вглиб землю. Тому саме він і назівається копачем. Бо лопата рятує.
В той же час сучасні методи типу радара , про який все таки генерал почав говорити ... , дозволяють покинути вірогідне місце падіння снаряду. Вся техніка західного зразка оснащена подібними система. Це доволі просто, радар викладаю в мережу місце падіння снаряда. І техніка, яка знаходиться в радіусі ураження має покинути місце падіння снарядів.
Фактично, армія саме копачів, --- це єдина армія сучасності, яка схильна до вогню навіть старих систем мортирного типу.

Повертаючись до початку. Про літаки Залужного та стродоскопи.
Генерал, нажаль, вважає що Ф16 якимось чином врятує Армію Копачів, яку цей генерал і створив.
Вибачте, армії копачів ніщо не допоможе. Подивіться на прикладі морської коипоненти. Чому саме на морі ми маємо найменьше кладовищ та цвинтарів. Так, саме тому що на морі неможливо створити армію копачів. Армію копачів з тактикою розміну патріотів на зеків, з плануванням в кінських силах нічого не врятує. Ні Леопарди ні Хаймарси і літаки її теж не врятують.

Тому, якщо ми говорими про літаки, то ми маємо говорити про війну в повітрі. Як це було в битві за Англію. Ф16 мають створити альтернативний фронт в повітрі, який ніяким чином не повязаний з армією копачв. Є море є повітря і є земля. Ф16 повинен створити війну в повітрі, а не рятувати поганих планувальників на землі.

ПС. Цікавий коментар від Сафронов. Збільшення РЕБ призведе до знецінення кінозалів.
Фотогенерали, це ще один слушний коментар. Який я вкраду. .....

Фартушний
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%