Сообщение #2518530 Просмотреть на стене →

ПРО "ЕКОНОМІЧНЕ ДИВО" РФ. ДУПОЮ НЕ ЧИТАТИ!

Я давно кажу що канал треба закривати. Діла не буде - люди читають начебто очевидні речі, але розуміють їх виключно з позиції - "Бачу те, що хочу бачити". Я "сто разів" писав про американські та європейські розрахунки щодо економіки рф та її перспектив, а в коментах "Знову - Здорово" - "Вони через 5-8 років знову нападуть якщо ми не вийдем на кордони 91го року". Тобто якщо не вийдемо, то нападуть, а якщо вийдемо, то ні. "Л" - логіка. Що їм завадить напасти у другому випадку - для мене повна загадка. Люди, ви самі себе чуєте? Відповідаю на найбільш поширені закиди щодо рф.

"Економіка рф зростає, санкції не діють".

Еге ж - зростає! Чиста правда! За рахунок виходу роботи ВПК на повну потужність та "імпортозаміщення", тобто за рахунок заміни перекритого імпорту внутрішнім продуктом. Тільки робота людожерського монстру ВПК знищує економіку якщо той ВПК не працює на експорт. А російський не працює - він вижирає людські та матеріальні ресурси з реальної економіки, він кидає у топку війни гроші, людські та інтелектуальні ресурси. СРСР подох від перенавантаження економіки ВПК навіть у мирний час, хоча й військові розходи тримав на рівні не більше 10 відсотків від ВВП. Бидлостан здохне набагато швидше, у нього зараз близько 30 відсотків жере ВПК. Відтік капіталу з РФ "Стає катастрофічним" за оцінками навіть відомства Набібуліної. Санкції б'ють "на довгу перспективу", бо росія стрімко втрачає доступ до світового "хай-теку", а свій розвивати не може - молоді кадри тікають усіма можливими способами за кордон. Відтік грошей та інтелекту - саме страшне, що може трапитися з державою яка веде "війну на виснаження", Нам по хріну - ми на "західному подсосі", А бидлостан жре свої ресурси - виїдає свої ЗВР які і без того наполовину скоротила західна їх "заморозка", "Війна на виснаження" - гроб для усіх загарбницьких планів рф у майбутньому. Економіка Німеччини під час двох Світових воєн в нинішніх умовах рф тупо руйнувалася. Обидві війни Німеччина програла перш за все економічно. Бидлостан виключенням не може бути апріорі.

"У путіна "м'яса" вистачає навіть без об'явлення мобілізації якої він боїться бо буде бунт",

Ніякого бунту з-за мобілізації хуйло НЕ боїться, на це навіть натяку немає. Може відносно безболісно й пів населення у армію загнати. Справа геть у іншому. Він при всіх своїх авантюрах ЖОДНОГО РАЗУ не ставив економіку рф на межу катастрофи. ЖОДНОГО. Він хто завгодно, але не ідіот і чудово розуміє небезпеку мобілізації саме для економіки у якої, також як у нашої, вже не вистачає робочих рук. Саме тому по усім прогнозам, навіть МВФ, зростання економіки рф надалі буде або "стагнаційним", тобто 1 - 2 відсотки на рік, або, при мобілізації, від'ємним. Це зараз хуйло вигрібає останні "нікому не потрібні людські залишки" - через півроку доведеться йому нищити свою економіку та призивати у військо її основу.

Я написав про дві базові речі, можна додати ще як мінімум п'ять калібром поменше, але часу немає. Санкції не просто діють - вони роблять неспроможною економіку рф у глобальній конкурентній перспективі. Тобто саме те, що знищило СРСР. Ніхто не хоче бачити факт - за останні два тижні і хуйло, і його фанерний шойгу синхронно стали волати про мир та переговори. Зараз для них це час, коли виторгувати можна максимум - надалі буде тільки гірше.

Витримки вам, українці, та "довгого дихання", тобто саме того, що зробить Перемогу реальністю. Усі "війни на виснаження" російська імперія програвала без допомоги союзників. А зараз її нема. І не буде. Не буде після закінчення війни ніякого нового "повномасштабного вторгнення", ні через 5, ні через 10, ні через 20 років - на неї по факту немає ресурсів вже зараз, а буде ще менше що людей, що грошей.. А через 50 років сконає сама імперія - об'єктивні закони економіки, демографії та усього комплексу функціонування держави ніяке хуйло не відмінить.

Про тези Залужного та стан справ в Україні напишу завтра. Бо більшість теж реально прочитала його орієнтовані на західні уряди тези переважно своєю особистою дупою.
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%