Сообщение #2517620 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
ДЕД-ЛАЙН ДЛЯ УКРАЇНИ.

Я так зрозумів, що вчорашні тези не прокатили - питань у людей не зменшилося. Попробую розгорнуто у світлі нічної інформації. Як же мені не хочеться нічого писати - хто б знав...

Обрання нового спікера стало можливим завдяки "пакету домовленостей" між, якщо спрощено, проукраїнськими республіканцями та трампистами. Будуть слухання у Конгресі і на цих слуханнях нашій країні буде поставлено той самий дед-лайн про який я вчора писав. Будуть озвучені цілі, які переслідують США в Україні, а також цілі, об'єми, умови та строки допомоги. Після цього спікер поставить закон на голосування і він буде прийнятий - я це стверджую. Домовленість між АП США та новим спікером є, вона буде виконана. Це більше гарна новина ніж погана. Докладніше.

Для України настає "час кришталевої прозорості". Рік ми, ЗСУ зокрема, будемо отримувати усе МОЖЛИВЕ для Контрнаступу. Підкреслюю - МОЖЛИВЕ. Танки, ракети, літаки, обладнання для Укроборонпрому щоби він виробляв вітчизняну та спільно з союзниками зброю... - ВСЕ. . Натомість у Конгресі буде озвучено те, про що я написав вчора: У РАЗІ, ЯКЩО ЗСУ НЕ ЗМОЖУТЬ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ УСПІХ НА ПОЛІ БОЮ ДО ОСЕНІ НАСТУПНОГО РОКУ КОЛИ БУДУТЬ ПРИЙМАТИ НОВИЙ БЮДЖЕТ, США БУДУТЬ ВИМАГАТИ МИРНИХ ПЕРЕГОВОРІВ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА рф. США НІКОЛИ не приховували своїх цілей, це "сто разів" озвучували Байден, Блінкен, Салліван, Кірбі..., до них долучилися Макрон, Столтенберг, Мелоні, Каволлі - та хто тільки не долучився з табору союзників: "ЦІЛЬ КОНТРНАСТУПУ - НАДАТИ УКРАЇНІ СИЛЬНУ ПОЗИЦІЮ НА МАЙБУТНІХ ПЕРЕГОВОРАХ З РОСІЄЮ". Переговори будуть, це повинні розуміти усі українці. Контрнаступу заради Контрнаступу не буде. Зможемо відвоювати території - з нами буде одна розмова і навіть з'являться варіанти теоретичної пролонгації допомоги для активних бойових дій. Ні - восени будуть мирні переговори які повинні скінчитися до виборів Президента США.

Нагадую, США вважають нашою Перемогою вихід на "Лінію 24" і вони зроблять усе можливе щоби цієї цілі було досягнуто.

На слуханнях будуть озвучені об'єми та умови фінансування післявоєнної відбудови України та розбудови її економіки. США спільно з ЄС представили Зеленському План Дій де прописані усі реформи які повинна здійснити Україна щоби щорічне зростання нашого ВВП був не менше 7 відсотків. Натомість сам Зеленський вимагає 750 мільярдів доларів протягом 10ти років і вільне використання грошей на цільові програми. Не отримає - розкрадуть не менше 30ти відсотків. Відволікся.

США НЕ ПОТРІБНА спустошена Україна з вибитим працездатним населенням та знищеною економікою. І вони не допустять нашої "Піррової перемоги", я це пишу постійно і буду писати. Восени наступного року кермо допомоги США та союзників буде скореговано з курсу більше на військові дії на курс переважаючого економічного розвитку.

Сказав усе. На питання відповім щиро та чесно. Українці повинні знати - яке нас чекає майбутнє. Існують варіанти смерті хуйла та пом'якшення позиції бидлостану на переговорах, існує варіант смути після знакових перемог ЗСУ - все можливе, обставини іноді змінюються так, що усі попередні розрахунки йдуть під хвіст Історії, але станом на зараз базові постулати від США я озвучив. Все залежить від ЗСУ та нашої стійкості. Бажаю усім впевненості,та чіткого розуміння реалу. Інформувати буду постійно. У мене все.

ПРО ЛЕНД-ЛІЗ ТА "ЧЕРВОНІ ЛІНІЇ".

Я не знаю - звідки береться той сутужний стогін по "Просраному Ленд-Лізу" та про його "Байденовській ціні". НЕ ЗНАЮ достовірно. Але знаю, що тема ця брехлива, спекулятивна та популістьська всередині нашої Держави. На пальцях.

Уявимо ситуацію, коли волонтер приходить до спонсора, просить того виділити йому сто дронів, а останній йому й каже - "Я подумаю, може просто так дам, а може за гроші виділю". Згодом спонсор обмірковує свої можливості та оголошує рішення - скільки дронів він може дати та брати за це гроші, чи ні. З Ленд-Лізом ситуація десь така ж. Він не супермаркет! При надання зброї по Ленд-Лізу Україна повинна пройти абсолютно той же процес узгодження, який зараз здійснюється при виділенні безоплатної допомоги. Абсолютно. Без виключень. Надавати чи ні той чи інший тип зброї будуть вирішувати у Білому Домі та Пентагоні. Головна різниця між Ленд-Лізом та виділенням безоплатної допомоги - Україна після війни залишить усю американську зброю собі не сплачуючи за це ані копійки. У першому випадку ми або платили би за те, що собі залишили, або відправили би те, що вцілило, назад до США. Нагадую - грошей на оплату немає. І не буде років зо 25. Секта "Поборників Ленд-Лізу" пропонує залишити ЗСУ після мирних переговорів голими?

Тепер по тому. чому зволікали з поставками танків, літаків, ракет. До минулої зими усі союзники були занепокоєні одним питанням - як не перейти "червоні лінії" які їм окреслив хуйло. Жодний союзницький уряд не мав "Ліцензію на війну з рф". Жоден. І не має. Основне завдання було - запобігти прямому втягуванню США та інших у війну з рф. Методом спроб та наукового тику було з'ясовано, що усі "червоні лінії" від хуйла, в тому числі ядерні погрози - блеф. рф слабшає і станом на зараз вже не може нічого запропонувати як адекватну відповідь на постачання будь якої зброї. Єдина умова - не бити нею по території бидлостану. І цей шлях до повного відкриття каналів постачання не можна по факту було скоротити - ціна для Західного світу у випадку прямого військового зіткнення з бидлом була би занадто високою для нього, а Україна формально не пов'язана з союзниками Договорами про військову допомогу. Ані американці, ані європейці не бажають воювати доки на них не нападуть. Кожен західний уряд, який насмілиться напряму втрутитися у нашу війну з бидлом буде миттєво відправлений у відставку. Саме тому ми пройшли весь цей важкий шлях від "Цього ніколи не буде" до скорого появлення американських літаків у нашому небі.


Зараз ситуація з американської точки зору наступна: "Ви отримали усе, що просили - доведіть, що вмієте це застосувати та здобути результат. Не зможете - навіщо вам давати ще і ще?

Отакі вони справи. Зараз йдуть не просто інтенсивні переговори наших та союзницьких військових - Залужний та Шаптала з підлеглими з них не вилазять. Робиться усе можливе та неможливе для того, щоби наш весняно-літній наступ наступного року, наступ з літаками, ракетами, танками - був успішний і ми такі вийшли на омріяну американцями "Лінію 24". Я абсолютно вірю, впевнений на 100 відсотків, що саме так і буде. А про "потім" поговоримо потім. Дуже багато може з'явитися чинників які зможуть перевернути усі наші та американські плани догори дригом.

Маю надію на те, що я відповів на всі питання цих двох днів. Перемога по-американські обов'язково буде, Перемога по-українські теж, хоча і, мабуть, не так швидко як нам того хочеться.

Спитати можна? Ніхто не засмутиться якщо я згину на пару тижнів? Треба будівництво закінчити поки тепло. ну не до ведення сторінки мені! Потім повернуся. та й якщо буде суттєві події теж буду вилазити. Буду вдячний за відповіді.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%