Сообщение #2517522 Просмотреть на стене →

🍁 CNBC із посиланням на джерела у Пентагоні повідомляє, що цієї зими Київ за допомоги США підготував «неочікувану для Росії та руйнівну відповідь» на можливе руйнування росіянами критичної інфраструктури України.

Зокрема, кореспондент СNBC Jonny Douls стверджує, що відповідь буде асиметричною, але дуже болючою для Москви. А з урахуванням того, що вона співпаде з передвиборчим періодом у Росії, це неприємно вдарить по персональним амбіціям Путіна.

Також кореспондент допускає, що по дипломатичних каналах Москву можуть попередити про такі наслідки для того, щоб вона утрималась від руйнування цивільної інфраструктури України.

Прислухається Кремль до цього чи ні - окреме питання, але радує той момент, що цієї зими Київ матиме змогу не тільки захищати свої цивільні обʼєкти, але й завдавати удари у відповідь.
 
+1
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%