Сообщение #2517502 Просмотреть на стене →

Стратегія вірна. Демографія стане основою, але за рахунок росіян, ну таке, спірне.

КОМУ ВАЛИТИ БИДЛОСТАН?

Мені не можна читати висловлювання наших високопосадовців, бо навіть побачивши цитату цілком пристойного міністра Кулеби - "США самі не знають - що їм робити з росією", мені хочеться виступити Паніковським - "Ви знаете, как я уважаю Остапа Ибрагимовича, но Бендер осел! Просто жалкая и ничтожная личность"! Я вже тупо замаявся писати кожен раз одне й те саме - не тільки ЗНАЮТЬ, ЩО РОБИТИ, але й ПРАЦЮЮТЬ у цьому напрямку як дизель за Полярним колом. Нагадую "Формулу розпаду" бидлостану від США: Максимальне "Відключення" росії від світового прогресу + Технологічна блокада + Максимально можливі санкції проти усіх сфер життєдіяльності держави + Максимальна підтримка внутрішнього сепаратизму + Просвітницька робота особливо серед російської молоді + Запропонований взірець для трансформації (Україна) = Повільний контрольований розпад протягом 50ти років з "взяттям під крило" європейської частини рф. Це спрощено та вчерне - над чим працюють США.

Під час візиту пані Пріцкер до України до нас завітали і інші гості, і ось один з них, з контори яка "опікується" долею рф, щиро здивовано питав - "А що Україна планує робити з бидлостаном, над чим працює"? А відповісти йому не було чого, від слова "Зовсім". Гість у неформальній обстановці дав декілька порад український владі, саме порад. а не "наказів для виконання як у випадку з необхідними реформами. І я зараз озвучу три поради для обговорення. тільки своїми словами, але без зміни суті.

1. "Ви скотилися у демографічну яму з якої потрібно вибиратися. Скоро скінчиться війна і ви повинні включитися у гонитву за людським капіталом росії. Зараз усі країни світу переманюють до себе талановитих у різних сферах росіян - чому українська влада не має жодної програми по цій темі? Ми відкидаємо твердження про "усі росіяни однакові" - це маячня. Ви повинні прийняти програму адаптації лояльних росіян в Україні через надання їм "ерзац-громадянства" на манер існуючого для палестинців в Ізраїлі (без права обирати владу). В умовах коли імперія буде розвалюватися саме колишні росіяни будуть найбільше славити "український спосіб життя", бо їх сутність - "чим більше їх гамселити, тим більше вони черевика лижуть". Вже друге-третє їх покоління буде повністю інтегровано в Україну"..

2. " Чому ви досі не маєте "Програми мовлення на росію"? Це ніяк не дрібниці! Наші "Голоси" свого часу зробили величезний внесок у розвал СРСР, зараз стільки можливостей: через соцмережі, Ю-ТЮБ, телеграм-канали. Ваша ж влада не те що мало працює у цьому напрямку - взагалі нічого не робить по цей темі! Зеленському ще у липні минулого року пропонували гроші на цільову програму створення свого роду "Іномовлення" на росію - чому ви відмовляєтеся працювати? Треба створювати цільові ЗМІ які будуть працювати для національних республік росії на їх мовах, треба витаскувати з росії талановитих журналістів та ведучих. перекупати їх грошима та громадянством, вони повинні стати вашим рупором пропаганди! Ми у Америці далеко, ви ж поряд і ментально близьки - плече доставки до росіян потрібної інформації від вас же набагато коротше"!

3. "Росія не зникне взагалі і вам доведеться у майбутньому жити поряд з її рештками. Треба ставити амбітну ціль, нехай вона далекосяжна та швидко нездійснена. Можна її назвати "Велика Україна", чи "Україна там де українці" і працювати над поверненням українців та їх нащадків які живуть у теперішній росії у материнське лоно з далекою перспективою воз'єднання усіх історично українських земель у росії з "материковою Державою". Ваша ж влада взагалі не планує нічого подібного і вважає за потрібне повністю відокремитися від російських справ. А це величезна помилка, це суто оборонна стратегія, а ви повинні пам'ятати що краща оборона - атака",

Гість багато чого розповідав по тактиці дій та ще багатьох напрямках роботи по підготовці розпаду рашімперії, але то вузькі теми не для публічного обговорення. Від себе ж скажу, що я, з деякими зауваженнями, але підтримую американців. "Хто не думає про майбутнє, до того не прихильна доля", А наше майбутнє повинно бути вже з розваленою імперією, бо
 
+1
Последние новости
Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Йожеф САБО: "У "Динамо" Шовковського дуже хороша ігрова дисципліна, за її рахунок вони багато перемагають" "Шахтар" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Одна зміна у стартовому складі від Ігоря Костюка Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%