Сообщение #2517460 Просмотреть на стене →

Фартушний
""" я бачив сталь, я бачив як падає небо""""
там ще одне відео, де вже А6 підїхав до посадки і як бджоли на мед, на нього злетілися всі ФПВ дрони що були в колі 6 км.

От чесно, скажіть, ви що правда такі тупі. Майже 90% танків втрачається ударом ФПВ дрона в задню частину. Для західної техніки це саме боєукладка.

Хто взагалі дозволив цьому дауну виставляти на посміховисько всю Україну. ?7 Яка сталь, яке небо?? Ви втрачаєте танки від РПГ в корму, а обвішуєте лоб танка дурним контактом? Де логіка??
Екіпаж так кинув, точно не схотів гасити його, резина в шарнірах гусениці вигоріла. Танк стягнули з гусениці і протягнули по землі. Тим самим втратили і всі опорні катки.
Тобто танк взяли старий , А4, потім обвішали Контактом, тобто втратили ще до бою. Дали ущербний екіпаж, який його кинув. Танк їх врятував від їхньої дурості, вони танк кинули. Навіть гасити не стали. Втекли. Приїхали ремонтники , кинули гусінь і остаточно добили опорні катки.

Потім зявляється даун і виконує жолобну пісню, що він бачив сталь і як падає небо.

ти даун. дааун. Невже ти думаєшь що це відео не бачуть ті, хто надав ці танки, які так тупо втратачають.

Людину ловлять в военкоматі. Людина не дурна, обирає Леопард. Бо в ньому ніхто не гине. Навчається три місяці закордоном. поки піхота гине. Потім підставляє Леопард під ФПВ
І бінго. ..... Сталь та падає небо.
Тепер він буде чекати новий Леопард.

Ви реально дауни що на таке підписані???????

================
Збирають кошти на все. Вже навіть на гумові човни мільони гривень знайшли. про дрони взвгалі мовчу. Ну невже ви не можете найти трохи грошей хоча б на Абрамс чи Леопард2А6. Їх всього то 60 штук.
Ну як же так, що А6 виходить до посадки противника без РЕБ. Ну як

Що взавгалі коїться з тим ФПВ?? Вся сучасна техніка, після 2016 року має захист від РПГ7. Ну от навчилися люди протистояти кумулятивному струмені РПГ7. Це ж старюча граната.
Тип16 Тип10 мають захист 360 градусів від РПГ7. Це робиться за рахунок екранування.
Беремо Тип16. Написано, що корпус з лоба пробивається навіть гарматою 30 мм. Так, але спереду у машини 400 літрів пального. Тобто найкращій захист від рідини -- то рідина.

От що вам заважає провести стрільби з РПГ по різного рода перепонам, щоб обрати захист з корми.

Візьміть воду, тільки в закритої тарі. Щоб оболонка витримували високий тиск.
Візьміть мінеральну вату. Змочіть її. І спробуйте пробиття
просто спробуйте.

Танк легко витримає додаткове завантаження в дві тони. Використацте ці дві тони саме для захисту від РПГ7 з верхньої полусфери.
Використовуйте щити решітки та сітки. Наприклад з алюмінію.

ну що ж ви робите .....

За 2 млн гривень є пеленгатор ФПВ керуючого сигналу. Тобто два пасивні радари можуть встановити місце знаходження пілота ФПВ дрона.
Снаряд танка пролітає 7 км за 18 секунд.
обто, якщо навчити екіпаж танка стріляти протягом 45 секунд з ЗОП по місцю розташування пілотів ФПВ, .то снаряд прилетить в місце вже через хвилину.
Просто математично. З відстані в 6 км, так може розстріляти весь БК по пілоту ФПВ і залишити місце, розірвати дістанцію, навіть не дочекавшись самого дрона.

Що ж ви робите ????

Не розумієте що я кажу. то дайте я вам покажу як це можна зробити.

Так, це старі танки. А що буде, якщо танк буде відповідати поколінню. ????
 
+1
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%