Сообщение #2517315 Просмотреть на стене →

🍁 Bild про підготовку скидання на Київ ракети-носія «Союз» із великою кількістю вибухівки.

▪️Група високопосадовців планує модифікувати цивільну ракету-носій «Союз» таким чином, щоб вона після запуску не досягла орбіти і впала в одному з великих районів України. Очевидно, у Києві. На борту можлива величезна кількість вибухівки.

▪️BILD має ексклюзивний доступ до семихвилинних записів розмов між колишнім головою «Роскосмосу» Дмитром Рогозіним та нинішнім керівником дочірнього підприємства «Роскосмосу» Ракетно-космічним центром «Прогрес» Дмитром Барановим.

▪️Запис переговорів датується січнем 2023 року. Рогозін і Баранов обговорюють, щоб ракета «прилітала з півночі, а не зі сходу». Тобто, з космодрому Плесецьк під Архангельськом, а не із космодрому Східний на кордоні з Китаєм. Це дозволило б доставити на борту більше вибухівки. Баранов пояснює: «Зі сходу це буде 7,5 тонн, з півночі – 10 тонн. Ну, можна відняти одну тонну для безпеки, тоді буде 6,5 та 9 тонн».

▪ Більш того, Баранов пояснює, що після пуску 50-метрову ракету-носій можна направити «у будь-який бік, просто в будь-який бік, куди захочеться, розгорнувши її через 8-22 секунди». Але він бачить проблему: жодна російська бомба, яка буде випущена з борту в бік України, не витримає температури при вході в атмосферу.

▪️Рогозін хоче знайти вирішення проблеми швидко. Він обіцяє звернутися до Юрія Соломонова. Він є генеральним конструктором із ракетних комплексів наземного базування Московського державного інституту теплотехніки. У 1990-х роках він очолював групу розробників балістичної ракети «Тополь-М».

❗️Гадаю, цю інформацію наше МЗС повинно негайно розповсюдити в ООН та в інших міжнародних організаціях!
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%