Сообщение #2516423 Просмотреть на стене →

Ізраїль перш за все, як і Україна бореться за своє виживання. При чому бореться в оточенні повністю відморожених звірів, не один рік.

Там по іншому і не можна, якщо вони будуть зважати на щось що їх просять люди, які за сотні кілометрів, то араби завершать те, що не завершив Гітлер.

Це мінімум, який треба розуміти історикам.

Те що зараз держава Ізраїль веде себе як уйобок по відношенню до України - то це факт, але такі часи. Фактично можна сказати, що так себе веде і США, якщо задуматися, бо могли б значно більше. Плюс у владі в Ізраїлі ще той мудак. Тому тут такоє, обіжатися на людей, яких намагаються знищити, що їм не до тебе зараз, це так само, як обіжатися на Україну, за те що вона мусить продавати зерно будь-якими способами.

Обіди то таке. Але треба бути людьми. Ізраїль намагаються знищити десятиліттями, як і нас. Але хуй отримають і араби і кацапи, бо і вони і ми сильні.
 
+7
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%