Сообщение #2516105 Просмотреть на стене →

Хуяк.

WE WANT INFORMATION - 8.

Дуже стисло, дуже швидко, часу немає сьогодні зовсім.

1. Про візит пані Пріцкер детально розповісти не можу, без образ, тільки друзям котрим обіцяв та довіряю згодом дам розгорнуту інформацію. (Друзі, немає часу, скоріше вночі чи під ранок напишу!) Але є і "дозволена" частина. Пані Пріцкер вимагає від імені влади США не тільки детальні звіти про використання американської допомоги, але й, увага! - ПОВНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВИКОРИСТАННЯ УКРАЇНСЬКИХ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ!!! Ця вимога викликала різке невдоволення Президента але пані Пріцкер була "незламна" - без цього не буде грошей для України. Завершується створення групи контролерів яка буде моніторити усі бюджетні витрати центральної влади, згодом планується контролювати місцеві бюджети. Пані Пріцкер заявила Президенту, що "Саботування реформ, зокрема Судової, напевно заблокує надання цивільної допомоги не тільки від США, але й від ЄС. Вона ж повідомила Президента про те, що АП США домовилася з представниками Єврокомісії про створення нею аналогічної контрольної місії щодо грошей Європи для України.

2. Про ATACMS знають усі. Але доповню - дозвіл на використання поставленої ще минулої осені партії був отриманий під гарантії особисто Залужного, обладнання для використання ракет було поставлено 5 днів тому, швидкість вражаюча. Ще про приємне - під чесне слово Залужного можливе постачання ще 30 штук, а взагалі можлива поставка 240 штук до НР. Все буде залежати від нашої.влади..Без подробиць.

3. Про танки "Абрамс" теж сказано - всі 31 в Україні. Голова КОШ Браун у розмові з Залужним проінформував останнього від імені влади США про те, що старий запит МОУ та особисто Залужного про постачання до весни 150 танків "можливо теоретично задовольнити, але потрібне фінансування та, головне, ДЕМОНСТРАЦІЯ ЗСУ УСПІХІВ НА ПОЛІ БОЮ.

Я знаю, що ЗСУ готовлять якийсь страшний сюрприз бидлу. Молю Бога щоби він вдався. Думаю що 'Абрамси" свою роль зіграють. Через максимум 10 днів вони будуть готові для застосування.

У мене все. Згодом дещо вторинне добавлю, можливо. Молимося на ЗСУ, віримо в союзників, не ідемо дахом і знаємо, що весняний наш наступ буде вже з повною лінійкою озброєння, це я про літаки, наші "товсті ракети", можливо що будуть ще й гвинтокрили, тут все теж залежить від нашої влади. Все цікаве тільки починається.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%