Сообщение #2516094 Просмотреть на стене →

Колишній SMM-фахівець «Кривбаса» Роман Лопатін прокоментував інформацію про те, що він виїхав з жіночою командою криворізького клубу на матч Ліги чемпіонів і не повернувся в Україну.

«Не розумію, чому це так резонувало. Офіційно я ніякого закону не порушував, у Конституції України немає ніякої заборони ні на виїзд, ні на в’їзд. Я виїхав офіційно, не перетинав кордон якось нелегально.

Мою історію журналісти розкрутили на тлі хайпу від вчинку футболіста Шахтаря Роспутька, який поїхав до рашки. Це взагалі треш.

У мене виникли певні сімейні обставини, про які я не можу сказати публічно, тому я вирішив не повертатися [в Україну]. Я заздалегідь звільнився з Кривбасу.

У нас під час війни поїхали Довбик, Трубін, Мудрик, Гармаш. Чому всі мовчать щодо них? І це я назвав тільки найвідоміших футболістів. У нас якісь подвійні стандарти. Я не рвав стосунків з Україною, підтримував, підтримую і буду підтримувати свою країну та продовжую донатити. Що саме мені інкримінують?

Я пообіцяв, що допрацюю збори, тому що не хотів підводити клуб. В юридичній площині ми з «Кривбасом» все врегулювали, я їм вдячний за цей рік, який пропрацював. Це було круто. Чи знав «Кривбас», що я не буду повертатись в Україну? Думаю, вони не знали. Просто в мене виникли сімейні обставини. Моя родина знаходиться за кордоном.

Зараз знаходжусь у Німеччині. Я, як футболіст, підписав контракт з клубом п’ятої ліги – «Цеденік». Скоро буде презентація. Тобто у мене така сама ситуація, як з іншими нашими футболістами, які грають за кордоном.

Звичайно, я планую повернутись в Україну, коли зміняться обставини, але наразі це неможливо. Через війну? Ні, через сімейні обставини. Зараз у мене ще більше можливостей підтримувати країну і робити щось корисне», - сказав Лопатін.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%