Сообщение #2505863 Просмотреть на стене →

Що ми маємо на сьогоднішній день з питання перешкоджанню діяльності (повна зупинка життєдіяльності на навчального процесу) 151 навчального цента?
Схему харківського міського голови. Одна із схем, але ця з використанням прикриття військовими корупціонерами.
В сухому залишку.
1. Мерія пропонує військовим навчального центру (НЦ) ділянку для задач які озвучені.
2. Військовим подобається ділянка.
3. Військові спілкують з місцевою громадою, яка схвалює використання військовими котловану.
4. Заступник міського голови (ЗМГ) заганяє техніку (багато), копає, рівняє (багато) котлован для кількох рубежів стрільби на 100 метрів. В котловані, з обваловкою кожного рубежу, глибиною майже 20 метрів, все згідно заходів безпеки.
5. ЗМГ звітує перед військовими, запрошує їх оглянути ділянку і каже що все готово. А документи про передачу будуть готові через два дні.
6. Військові відвозять документи на підпис і приступають до виконання поставлених задач з бойової підготовки. Заїздить піхота на навчання з розрахунку на саме цю ділянку.
7. Терехов забороняє використовувати ділянку під приводом - 1. незаконна вирубка (самосій в закинутому кар’єрі). 2. незадоволені місцеві (п. 3). 3. видобуток піску (?! вся техніка з мерії).
8. Визивається поліція. Пояснення відібране, порушення не підтверджені.
9. Пишеться або говориться що пишеться звернення на мерію з 30 підписами які ніхто не перевіряє та ніхто не бачить.
10. Тут за логікою Терехова військові (НЦ) повинні піти з ділянки, а скільки палива та бюджетних грошей списали під виглядом "сприяння ЗСУ" нікого не повинно цікавити.
11. Військові (НЦ) продовжують працювати на ділянці, бо задача нарізана і її треба виконувати.
12. Терехов підключає зв'язки з керівництва ОУВ та ВСП, щоб натиснути на НЦ. Вимагає викинути НЦ з міста, паралізувати роботу.
13. Хтось з корумпованих військових з ОУВ та ВСП, вимагають щоб НЦ відмовився від використання ділянки.
14. НЦ апелює тим, що вже стоїть задача з бойової підготовки яку треба виконувати.
15. НЦ припиняє роботу на цій ділянці до з'ясування питання. Починає переносити заняття на інші стрільбища та полігони.
16. Терехова вже «понесло», бо якісь військові осмілились не послухатися мера. Знову підключає керованих військових з ОУВ та ВСП. Хтось корумпований з ОУВ та ВСП, влаштовують лавину перевірок і ВСП заборонять використовувати автотранспорт навчального центра для перевезення особового складу на інші полігони та тактополя. Заборона через те що нема журналів типу "моніторингу ДТП по ЗСУ" та "документації (планів, наказів) щодо проведення місячників (рейдів) з беспеки дорожного руху". Пілстава заборони - наказ МОУ №330 ві 01.11.1999 року
17. Центр паралізований. Піхота сидить на казармі. Люди мерії в соціальних мережах активізують ботоферму яка пише в захист Терехова та массово вказує в коментарях координати ділянки, що унеможливлює її подальше використання через загрозу ракетного удару.
18. Центр паралізований. Хтось корумпований з ОУВ та ВСП виконує задачу - прибрати центр з міста.
19. Хтось з мерії рахує гроші, які вкрадені на одній з схем де бюджетні гроші тупо закопалися в пісок в котловані, який мерія запропонувала, обладнала і заборонила використовувати.
20. Центр паралізований, керівництво пише рапорти з проханням закрити відрядження навчаємим та вивезти їх до частин автотранспортом частин. Бо хтось корумпований з ВСП заборонив під час військово стану використовувати автотранспорт.
Увага питання? Скільки так схем по "сприянню ЗСУ" було реалізовано мерією, за підтримки корупціонерів з ОУВ та харківського ВСП? По суті ця історія вічна. Списувати бюджетні кошти на обладнання а потім забороняти використання. Цифри списувати можна любі, ніхто про це не взнає. Хтось корумпований з ОУВ та ВСП, підпишуть всі акти і підуть додому. Просто цього разу натрапили на принципових людей, для яких виконання задачі з бойової підготовки є дуже важливим.
Всі прізвища фігурантів та пояснення буде передане в ДБР та СБУ, бо ВСП, яке повинне цим займатися, судячи з усього є учасником схеми по фіктивному наданню «сприяння ЗСУ» з подальшим списанням коштів з бюджета міста.
PS. А що військово цивільна адміністрація? А нічого. Як завжди. Коли нема піару і нема грошей, то нема ніякої діяльності Синегубова. «Нема мартіні – нема вечірки»

Донік.

-----------------------
Йобані підари....
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%