Сообщение #2505666 Просмотреть на стене →

ТАК ГОВОРИВ ЗАРАТУСТРА! СОРРІ - АРЕСТОВІЧ!

Як казав професор Преображенський - "Это замечательно, клянусь Богом"! Коли позавчора нам довели інфу про те, що наш Найвеличніший Геній сучасності пан Арестовіч написав листа пану Блінкену та передав його особисто послу Брінк, то я просто проігнорив цю інформацію. Ну пише й пише - я про листи Дядечку Байдену від наших топ-політиків целий допис накатав. Але зранку повештався по новинах, а там у "Цензорі" Фейсбучна майже передвиборча програма від нашого Нарциса! І яка! По хріну вже росія та російськомовний "лехтурат" - Олексій замахнувся на "Вільяма нашого Шекспіра"!, тобто на здобуття протекції від США! Як завжди пан Олексій зліпив до купи гівно та крем-брюле і на виході ми отримали дещо дивну субстанцію кольору дитячих екскрементів з амбре "для тонких поціновувачів незвичайних ароматів". Пройдемося по ключових тезах про помилки української влади.

Перший удар пан Арестовіч завдає не тільки по Зеленському - в першу чергу по генералам Залужному та Буданову. Я з січня писав цикл під назвою "Залужний VS Міллі" у якому описував їх "Війну навколо Бахмуту", Американський штабіст включно з УСІМА союзницькими штабістами настійливо рекомендував нашим військовим відійти з Бахмуту, побудувати міцну лінію оборони і накопичувати сили для звільнення Півдня, бо цих сил на головне завдання майже напевно не вистачить при війні на два фронти. Три рази я писав, що я є прихильник американської точки зору, але можу помилятися і праві зрештою будуть українські генерали які лобіювали утримання Бахмуту за будь яку ціну. Зараз ми маємо відмову від наступу на Бердянському напрямку саме тому, що не вистачає сил. Американці були праві... Арестовіч же нищить репутацію генералів виставляючи їх людожерами та невігласами які ні хріна не розуміють у війні на відміну від нього, геніального стратега. Також він нищить Зеленського та Сирського, бо нинішній "сакральний" наступ на Бахмут лобіюють саме вони. І розшаркується пан Олексій по факту перед американською мудрістю, от прямо так і кричить на рівні прямого натяку - "Візьміть мене до себе - я ваш навіки"!

Другий удар теж комбінований. Арестовіч пише про те, що саме Зеленський винен у тому, що у нас на лінії зіткнення не побудований аналог "Лінії Суровікіна" , мов - "Військові хтіли побудувати, але Президент не дав", А він то прекрасно знає, що проти такої побудови на всьому протязі фронту були саме наші генерали - готовився Контрнаступ і подібне витрачання сил вважалося зайвим.

Потім пан Олексій вивалює "правду-матку" про стан речей у Державі: про корупцію Ермака та ближніх, про утиск вільностей. про податковий прес... та все до купи, причому все правда! Я про це теж талдичу як попка на дверцятах шкафа! Але якщо я та мої шефи не бачать зараз альтернативи, яка може знести "зелену" владу, не вважають можливими вибори під час війни, то Арестовіч таку альтернативу бачить! То він, незрівняний та хитромудрий! А тупий плебс боїться виборів під час війни, тому що ні хера не розуміє - "гірше не буде"! Вчиться у "Зелених", переймає досвід! Вчиться і брехати - не вимагають союзники виборів під час війни, жоден західний лідер про це навіть не заїкається.

Я, звісно, не шефи, і поняття не маю - яка буде йому відповідь на прохання протекції, але здогадуюся. Вже скоро дізнаємся. Але підтверджую те, що казав раніше - Арестовіч вкрай небезпечний для Національний Інтересів України. Це наш Трамп якому по херу Україна, але не по херу своє місце у ній. І заради влади та задовільнення свого нарцисичного его він піде на будь які дії, від завдання шкоди нацональним інтересам, до прямої зради. Не візьмуть американці - візьме путін. Другий з дорогою душею.

Чекаємо на розвиток подій і пам'ятаємо, що маніпуляції правдою та мікст правди та брехні привели до влади "зелених". Вам потрібне їх нове гіперболічне втілення? Мені - ні.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%