Сообщение #2504916 Просмотреть на стене →

НЕБЕЗПЕЧНИЙ ПРЕЗИДЕНТ.

Знаєте, я людина по натурі добра, вивести мене з себе та розлютити вкрай важко, але зараз мені дуже хочеться видертися на дах Дома з Химерами і звідти заревіти слоном - "Довбой... б, тебе попереджали"!!!

Коли я написав, а дехто перепостив, новину про те, що у нашого голови МОУ пана Умерова можуть бути проблеми з допуском до держтаємниць США і у зв'язку з цим він може бути або обмежено долучений до переговорів щодо постачання американської зброї, або взагалі не буде мати до них доступ, то мені та репостерам деякі чудаки на букву "м" слали реготалки та божевільки - "Ти то звідки знаєш"? Я писав, що Умеров реально має зв'язок з деякими ісламськими рухами і це може бути проблемою - мені не вірив майже ніхто. Ну так тепер жріть, не обляпайтеся - "США ВІДКЛИКАЛИ СВІЙ ДОПУСК ДО СВОЇХ ДЕРЖТАЄМНИЦЬ У ПАНА УМЕРОВА". Пояснення - "У зв'язку з нещодавніми подіями у Ізраілі". Так що прохання не дивуватися тому, що зараз на Раммштайні бігає наш Президент, хоча ЗАВЖДИ на них їздив голова МОУ, іноді з Залужним. Так що по факту ми зараз маємо замість міністра звичайного завгоспа - розподільника. Треш. Під час війни виключити по факту МОУ - КИМ ТРЕБА БУТИ???!

І ще. Дві цитати від нашого Президента, скорочено. "Я піду на вибори якщо вони будуть ПІД ЧАС ВІЙНИ". "Вибори під час війни можна провести якщо ВРУ забезпечить законодавчу їх основу". Все зрозуміло? Я писав про позицію США щодо наших виборів, нагадую: вони можливі або при сталому перемир'ї, або при мирі в Україні. Наш Президент вирішив йти на них під час війни. Я, звісно, можу помилятися, але все доволі прозоро з планом Зеленського. Він досі обіцяє нації повне звільнення усіх окупованих земель. Це можливо лише через 2 роки ціною майже 2,5 мільйонів втрат, "двохсотих" та "трьохсотих" разом. Це розрахунки КОШ США, про це я теж писав. Рейтинг Президента впевнено падає. При нинішніх тенденціях він впаде до критичного для переобрання рівня у вересні наступного року - Зеленського тоді може здолати Кличко по усередненим прогнозам. Тобто, нас планують втягнути у вибори наприкінці літа. Залізна істина: "Бажаєш розвалити фронт - пусти до військових агітаторів". Що буде з і без того зовсім не монолітним українським суспільством - можна не казати людям на ніч. Єдине питання - НА ХРІНА ВОНИ ПОТРІБНІ ПРИ ВІЙНІ??? Щоби дати Зеленському можливість порулити ще 5 років? Навіть ціною програшу у війні? Я в дикій люті, шаленій.

Я завжди намагаюся бути об'єктивним, завжди, але зараз об'єктивно наш Президент працює проти національних інтересів нашої країни. Молю Бога щоби наші союзники втрутилися у цю ситуацію, інакше Україну чекають страшні потрясіння та програш у війні. І я зараз зовсім не перебільшую. Чекаємо на розвиток подій, але доки ще приводів для оптимізму реально мало...
 
+7
Последние новости
Сергей Сидорчук: «В чемпионате Бельгии интенсивность выше, чем в чемпионате Украины. Понадобилось время, чтобы привыкнуть» «Динамо» — «Колос»: бомбардирские расклады "Динамо" - "Колос": бомбардирські розклади Ігор ЦИГАНИК: "З "Колосом" "Динамо" не буде так легко, як було проти "Вереса" Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%