Сообщение #2504786 Просмотреть на стене →

РОЗВІДНИЦЬКЕ - 6.

З'явився перший попередній зведений звіт Розвідспільноти США щодо війни ХАМАСу проти Ізраїлю. Даю те, що нам довели з нього, а довели тільки незначну частину з резюме.

"Розвідспільнота США бачить 17 безпосередніх та опосередкованих ознак того, що вище керівництво рф як мінімум було проінформовано про майбутню атаку на Ізраіль, а як максимум безпосередньо приймало участь у підготовки вторгнення. Серед них зокрема:
1. Завчасна передача ХАМАСу протягом останнього місяця захопленої у ході війні в Україні західної стрілецької і не тільки зброї через територію Сирії.
2. Завчасне скликання росією Радбезу ООН щодо постачання західної зброї Україні.
3. Завчасне переправлення 235ти бойовиків ХАМАСу які приймали участь у війні проти України, та 262х бойовиків котрі проходили навчання у центрі ГРУ під Оренбургом, у Сектор Газа..

Розвідспільнота США вважає "абсолютно можливим" повернення модифікованого протистояння радянських часів - США + Ізраїль проти рф + Іран + терористичні угруповання мусульманського світу. Обнадійливим у цьому протистоянні є факт наявного невтручання арабських країн у конфлікт та принципове несприйняття керівництвом Єгипту терористів та їх методів боротьбі. Факт того, що розвідка Єгипту була єдина, хто інформувала своє вище керівництво, а те керівництво Ізраїлю, про вірогідність атаки, робить арабську державу цінним союзником США у протидії локальним та глобальним планам росії в регіоні.

Напад на Ізраїль майже напевно народить тектонічні зсуви не тільки у близькосхідньому, але й у глобальному безпековому полі - цілком можливе та більш ніж вірогідне залучення Ізраїлю до Коаліції яка підтримує Україні та майбутня, після закінчення операції по зачищенню Гази, передача Києву ізраїльської зброї, зокрема систем ППО та більш застарілих моделей танків "Меркава". які знаходяться на зберіганні ЦАХАЛу..

Розвідспільнота США бачить "безпосередні ознаки" лобіювання інтересів росії та Китаю у США на рівні Конгресу та ініціює "широке розслідування щодо можливого факту підкупу законодавців та посадовців США представниками вищезгаданих держав",

По нічному все. Маю обгрунтовану надію на те, що війна у Ізраїлі дасть моїй країні нові можливості у нашій війні проти московії і весняна кампанія вже з еврейською зброєю таки переломить хребта бидлостанському верблюду.

P.S. Спеціально поцікавився інформацією про небезпеку застосування ЯЗ росією проти України у світлі майбутнього виходу рф з "Договору про заборону на ядерні випробування",. Лаконічно: "Немає жодних ознак підготовки застосування ЯЗ зі сторони рф, а риторика у російських ЗМІ та від представників влади лише підтверджує вже сталу тенденцію: чим гірше для російської армії ситуація на полі бою, тим гучніші ядерні погрози". "Розвідспільнота США як і раніше вважає вкрай малоймовірним застосування ЯЗ росією після пересторог США переданих російському керівництву генералом Петреусом восени минулого року", Тому просто радійте, а не лякайтеся тому, що бидло розмахує картонним ядерним мечем - це означає лише те, що його боляче пиздять, перепрошую. Все, на сьогодні досить.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%