Сообщение #2504746 Просмотреть на стене →

"У другому клопотанні команда Сміта попросила Чаткана змусити Трампа офіційно повідомити суд про його плани розпочати консультацію адвоката захисту — і поділитися супровідними доказами, які вимагає такий захист.
«Коли обвинувачений посилається на такий захист у суді, він відмовляється від привілеїв між адвокатом і клієнтом щодо всіх повідомлень, що стосуються цього захисту, і Уряд має право на додаткове відкриття та може провести подальше розслідування, обидва з яких можуть вимагати подальшого судового розгляду та інформування» Сміта. написала команда.
Трамп у різних виступах у ЗМІ разом зі своїми адвокатами стверджував, що колишній президент покладався на поради своїх адвокатів у розгортанні багатосторонніх зусиль, щоб зупинити передачу влади після поразки на виборах.
Команда Сміта підтримала цей захист в обвинувальному акті, звернувши увагу на численні радників і адвокатів Трампа, які заявили, що не було широкого шахрайства, і які заперечували поради кількох адвокатів, стверджуючи, що Трамп повинен намагатися заблокувати сертифікацію голосування.
Запит надійшов після того, як Трамп подав численні клопотання про відстрочку різних термінів у справі.
Прокурори – які відзначають, що команда Трампа виступає проти їхнього клопотання – стверджують, що розгортання захисту в останню хвилину, спираючись на заяви про те, що Трамп просто дотримувався поради своїх адвокатів, призвело б до перетягування інших термінів у справі.
«Очікування напередодні судового розгляду — або, що ще гірше, коли виникає небезпека — щоб отримати пораду захисника, ризикує спричинити значні збої та затримки, особливо в цьому випадку, враховуючи кількість залучених адвокатів», — пишуть прокурори.
Прокурори зазначають, що Федеральні правила кримінального процесу не стосуються цього конкретного захисту, але стверджують, що суддя має повноваження змусити Трампа зробити офіційне повідомлення.
Однак Трамп уже зобов’язаний передати докази у справі до 18 грудня, при цьому прокурори стверджують, що їм потрібен час, щоб розглянути претензію – включаючи можливість, що вона може не бути прийнята як захист під час судового розгляду.
«Якщо докази, оприлюднені відповідачем, свідчать про те, що порада адвоката захисту є недоступною з точки зору закону, чесно кажучи, уряду слід дозволити підняти
це має значення перед судом перед допитом, доказами та аргументами», – стверджують вони.
«Враховуючи його широкі публічні заяви, відповідач не може скаржитися на те, що офіційне повідомлення передчасно або несправедливо розкриє приховану стратегію судового розгляду».
Оновлено о 13:23 "(с)
#Америкасьогодні #світовіЗМІ #історія #суспільство #Міжнароднеправопринципитазастосування

https://thehill.com/regulation/court-battles/4247852-special-counsel-seeks-to-conceal-juror-identity-in-trump-jan-6-trial/
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%