Сообщение #2504523 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION -7.

1. Президент Ірану вчора надіслав Байдену листа. Як нам довели, він пропонує повернутися до угоди, або виробити нову угоду з США щодо власної ядерної програми з гарантуванням не створення Іраном ЯЗ. Також голова Ірану заявив, що Іран не має жодного відношення до планування атак на Ізраіль і просить (не вимагає) повернутися до перемир'я та переговорного процесу між ХАМАС та Ізраілем. Також президент Ірану пропонує "нафтову угоду" між своєю державою та США яка зможе у майбутньому "гарантовано знизити ціни на нафту на світовому ринку".
Якщо коротко - "Ми не бажаєм повторення Гази в Ірані і у разі угоди готові грати на стороні США проти росії у нафтовому питанні". І щось мені підказує що Байден погодиться на якісь тіньові угоди з Іраном - він та взагалі демократи США не є прихильниками жорсткої лінії стосовно Ірану. І це буде черговою "війною у розстрочку". Неприємно. Хоча переляканий Іран і "готовий до переговорів" ХАМАС чітко демонструють "хоробрість" "воїнів ісламу" перед загрозою глобальної п..и.

2. Я вчора і ще раніше інформував людей про те, що зараз йде потужна робота АП США з конгресменами з приводу виділення грошей Україні. Свіжа інформація. Переважна більшість республіканців та майже всі демократи Конгресу виступають за збільшення асигнувань Україні до 50 - 60 мільярдів долларів. Також є інформація про те, що "У світлі подій у Ізраілі група MAGA у Конгресі не буде більше "агресивно атакувати цей законопроект".

3. Вчора голова Пентагону Остін надіслав голові МОУ Умерову листа у якому, зокрема, торкнувся теми розвитку Ракетної Програми України. Цитата яку нам довели: "США вимагають якнайшвидше налагодити повноцінну роботу МОУ та чекають на запит щодо цільових поставок обладнання та іншого необхідного для розбудови підприємств залучених у виробництві ракет УСІХ КЛАСІВ ДАЛЬНОСТІ.

Від себе, я про це теж писав дуже багато разів - США бажають бачити ракетні удари по підприємствах російського ВПК і тому штовхають нове керівництво МОУ спонукаючи його на активізацію дій по розбудові нашої Ракетної.Програми. А взагалі цікаво - кому це більше потрібно, США чи нам та нашій владі у особі очільника МОУ? Бісить..

Після ночі все. Розумному - достатньо.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%