Сообщение #2504485 Просмотреть на стене →

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3771900-rosia-peredavala-zbrou-hamasu-dla-posirenna-fejkovih-zvinuvacen-ukraini-kislica-v-rb-oon.html
Росія передавала зброю ХАМАСу для поширення фейкових звинувачень України - Кислиця в РБ ООН

"Російська Федерація, за даними розвідки, передала ХАМАСу зброю, аби «підкріпити» фейки, які Кремль відчайдушно поширює про військову допомогу Україні.
Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, про це на засіданні Ради безпеки ООН у понеділок заявив постпред України при ООН Сергій Кислиця.
«У рамках дезінформаційних кампаній Кремля ці фейки можуть бути використані як основа для так званих «розслідувань» у західному інформаційному просторі. Для більшої переконливості цих фейків Росія може використати перебіжчика з української прикордонної служби Руслана Сирового, який виявився давнім російським агентом», – сказав Кислиця.
За його словами, не буде несподіванкою, якщо посланець Путіна в цьому залі у п'ятницю намагатиметься використати цей наратив про призначену Україні зброю на Близькому Сході.
Постпред висловив сподівання, що світ зосередиться на зміцненні оборонних можливостей України, «а не на споживанні російської пропаганди та перегляді нових шоу «Мосфільму», подібних до тих, що заплановано в цьому залі на 13 жовтня».
Нині Російська Федерація ретельно копіює свою «рольову модель» – Третій Рейх.
За словами Кислиці, Росія робить це, «убиваючи людей, намагаючись анексувати території, підживлюючи імперські настрої та почуття власної вищості».
«А ще вони намагаються відбілити свою агресію, вдаючи, що захищаються від уявних нападів», наголосив він.
Постпред нагадав, що в Україні добре пам'ятають подібні історії, коли цілі населені пункти стиралися з мапи, населені пункти руйнувалися, а їхні мешканці гинули під час нацистського вторгнення в Україну.
Кислиця нагадав, що Путін пояснює свою загарбницьку війну як «захист», зовсім не переймаючись тим, «наскільки божевільно це звучить для аудиторії за межами Росії».
«Усі ці наративи означають, що рашистський режим іде слідами своїх нацистських попередників», – додав він.
Як повідомлялося, у понеділок Рада Безпеки ООН зібралася на запит України для обговорення наслідків російських обстрілів села Гроза та інших населених пунктів.
Москва зажадала проведення засідання Ради безпеки ООН 13 жовтня для чергових звинувачень Заходу в постачанні зброї Україні "(с)
#VIVAVIVAУКРАЇНА #суспільство #сторія #раша #Міжнароднеправопринципитазастосування
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3771900-rosia-peredavala-zbrou-hamasu-dla-posirenna-fejkovih-zvinuvacen-ukraini-kislica-v-rb-oon.html
 
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%