Сообщение #2504473 Просмотреть на стене →

-Макроне,слухав тільки-но постпреда Франції у ООН -так він говорить розумні та правильні речі
Постпред Франції в ООН про атаку на Грозу: Росія використовує стратегію терору й хоче зламати дух української нації
https://gordonua.com/ukr/news/war/postpred-frantsiji-v-oon-pro-ataku-po-hrozi-rosija-vikoristovuje-stratehiju-teroru-i-khoche-zlamati-dukh-ukrajinskoji-natsiji-1683969.html

-Шольце,так чия ж Школа! :)

!-Ех,жалко,що мене у ООН немає Але погоджуюсь з Шольцем -постпреду Франції вподобання!

-Все під контролем!

#VIVAVIVAУКРАЇНА #суспільство #сторія #раша #Міжнароднеправопринципитазастосування
можно прочитать на русском
Ракетна атака країни-агресора Росії на село Гроза Харківської області – це воєнний злочин, якому немає жодного виправдання. Про це 9 жовтня на засіданні Ради Безпеки ООН заявив постпред Франції Ніколя де Рів'єр, передає кореспондент видання "ГОРДОН".
"Франція засуджує ракетний удар по селу Гроза в Харківській області, який призвів до смерті 52 людей. Те, що атака сталася на кафе, де люди зібралися на поминки, змушує нас запитувати: як це можна обґрунтувати? Але це ніяк не можна обґрунтувати, ці дії треба вважати воєнними злочинами. Росія використовує стратегію терору й хоче зламати дух української нації", – зазначив він.
Рів'єр додав, що Росія й далі порушує міжнародне законодавство.
"Це неприйнятні дії, які продовжують довгий список речей, у яких винна Росія з початку агресивної війни. Українські громадяни стають жертвами цієї війни щодня. Зростає людська ціна конфлікту. Росія є єдиною країною, яка відповідальна за кількість цих смертей. Однак ми всі маємо разом зробити все можливе, щоб закінчити цю агресію", – сказав постпред Франції.
За його словами, порушуючи міжнародне право, Росія тільки підвищує свою ізольованість, водночас Україна збирає дедалі більше країн навколо свого бачення тривалого миру. Рів'єр запевнив, що Франція й далі надаватиме всю можливу гуманітарно-економічну й військову підтримку Україні.
"Ця атака, як і всі інші злочини, у яких винна Росія, не залишиться безкарною. Тих, хто здійснив її, буде притягнуто до відповідальності. Франція підтримуватиме українську юрисдикцію в МКС для того, щоб боротися за покарання тих, хто скоїв ці злочини", – підсумував політик."(с)
 
Последние новости
Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри "Ця ситуація схожа на ситуації з продажем Малиновського та Яремчука після їхнього найкращого сезону". Журналіст про майбутнє Циганкова та Довбика Кабаєв - про матч із "Шахтарем": "Зараз не хочеться гучних слів, що ми будемо чемпіонами. Давайте "Динамо" доведе це не словом, а ділом"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%