Сообщение #2504414 Просмотреть на стене →

Manchester City’s Owner Helps Usher More Russian Tycoons to UAE
Sheikh Mansour is said to help manage ties with Russians
War has increased importance of Abu Dhabi royal’s role for UAE
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-28/manchester-city-s-owner-helps-usher-more-russian-tycoons-to-uae

Власник «Манчестер Сіті» допомагає перевести більше російських магнатів в ОАЕ
Кажуть, що шейх Мансур допомагає налагоджувати зв’язки з росіянами
Війна підвищила важливість королівської ролі Абу-Дабі для ОАЕ

#АПЛ #історія #суспільство #раша #Міжнароднеправопринципитазастосування #історіясвітовогофутболу #світовіЗМІ
"За межами Об’єднаних Арабських Еміратів шейх Мансур бін Заїд Аль-Нахайян найбільш відомий як власник чемпіона Англії з футболу «Манчестер Сіті» . Вдома він є віце-прем’єр-міністром і вагомим членом королівської родини.

Але шейх Мансур також має закулісну роль, яка стає все більш важливою в останні місяці: він допомагає налагоджувати відносини з багатими росіянами, які хочуть перевести гроші в ОАЕ, за словами кількох людей, знайомих із взаємодією Абу-Дабі з росіянами, які побажали залишитися анонімними. інформація не є публічною
Хоча шейх Мансур давно бере участь у розвитку відносин ОАЕ та Росії, важливість і складність цієї позиції зросли після вторгнення Росії в Україну, кажуть люди.

Незважаючи на те, що США, ЄС та інші країни наклали на Росію тисячі нових фінансових обмежень, зробивши її країною з найбільшою кількістю санкцій у світі , ОАЕ не запровадили жодного. Офіційні особи близькосхідної країни зайняли позицію, що Абу-Дабі поважає міжнародне право, але не зобов’язаний дотримуватися заходів, які впроваджують певні країни, і що ОАЕ мають право приймати власну політику, повідомили кілька людей, знайомих з їхньою думкою.

Інші союзники США, включаючи Ізраїль та Індію, зайняли подібну позицію.

Однак такий підхід викликав занепокоєння серед деяких західних чиновників, які стурбовані прогалинами у власних програмах санкцій. Раніше цього місяця заступник міністра фінансів США Уоллі Адейемо висловив занепокоєння Вашингтона з приводу того, що російські магнати переміщують активи в ОАЕ, під час розмови з офіційними особами ОАЕ, повідомили двоє людей, обізнаних з обговореннями.

Високопоставлені урядовці, багаті бізнесмени та фінансові керівники з Росії все частіше звертаються до шейха Мансура та його офісу за допомогою в управлінні урядовими процесами ОАЕ, повідомили кілька людей, додавши, що росіяни виросли більше зацікавлені в інвестиціях у близькосхідну країну після вторгнення в ОАЕ. Україна.

За їх словами, деякі купують пентхауси в Дубаї, а інші хочуть купити розкішні автомобілі або потребують допомоги у відкритті банківських рахунків і фінансових фірм."(с)
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%