Сообщение #2503625 Просмотреть на стене →

Cy
Олександр Яременко
·
Шановні друзі! Шановні побратими!
Перепрошуємо за тимчасові незручності. Наразі з нами немає зв’язку. Ми тимчасово не можемо Вам допомогти з ремонтом, обслуговуванням або з «прошивкою» приладів Archer.
Вчора до нас завітало НАБУ. Провели обшуки в офісах та в будинках співробітників, вилучили телефони, комп’ютери та документи, що стосуються виконання державних контрактів. Це мій перший обшук з 1992 року, коли я став керівником компанії.
Все пройшло більш-менш порядно. Ми добровільно передали техніку, всі паролі і документи. Але що викликало здивування…
По-перше, сама Ухвала суду, з якою прийшли слідчі, містить 90% брехні! Суд виносив рішення, не перевіривши інформацію.
По-друге. Чомусь копіюються конструкторські креслення і документація, програмні продукти, які є інтелектуальною власністю компанії і держави... Дуже сподіваюсь, що ця документація не потрапить закордон до наших конкурентів.
По-третє, навіщо було лякати нашу маленьку секретчицю і на її очах півтори години «ґвалтувати» пустий сейф, ключі від якого були у начальника охорони, з яким не було зв’язку через вилучений телефон.
Четверте. Слідчі не підготовлені, і не знають, що ми виконали всі державні контракти, не дивлячись на всі перепони і складнощі. Не розуміють до кого прийшли і що взагалі ми виробляємо.
П’яте. Чомусь перші слова пані детектива в моєму домі після слів «Здрастє» була улюблена фраза пана Тімонькіна з ATN: «Це ж Ви завозили матриці FLIR без ліцензії». Недосвідчена слідча не знає, що 10 років тому, коли ми співпрацювали з компанією FLIR, не можливо було не те що завезти ці матриці, але й просто купити їх без отримання ліцензії Госдепартаменту США. Дуже сподіваюсь, що детектив – не знайома пана Тімонькіна, якому наш Archer як кістка в горлі.
Що взагалі викликало обурення – це неодноразові вислови пані детектива, що ми не можемо нічого виготовляти і, що ми є «прокладкою» Міністерство оборони України. Молода слідча навіть не поцікавилась, що ця «прокладка» Archer з 2014 року і до сьогодні виконала загалом 71 контракт для оборонного сектору, зокрема 8 з яких – з Міністерством оборони України, і продовжує виконувати нові контракти 2023 року з силовими структурами України (Національна гвардія України, Національна поліція України, Служба безпеки України та ін.).
Компанія Archer ніколи не була і не буде нікому «прокладкою». Ми – за вільну квітучу Україну. Ми проти корупції.
Шановне НАБУ! Будь ласка, виконуйте свою роботу, але не заважайте працювати нам. Ми кожну хвилину знаходимся на зв’язку з військовими. Для нас зараз кожен день на рахунку, адже йде війна, хлопці потребують нашої допомоги! Копіюйте все, що Вам треба, але терміново повертайте обладнання.
Просимо поважати нашу роботу, наш Archer, який щодня рятує тисячі життів і, на який я поклав своє життя і своє здоров’я!
Маю честь!
Слава Україні!


Прикольно.
Це є треба було додуматись прийти до Archer і назвати їх прокладкою.
Єдиний шанс вижити - жорстке зовнішнє управління цими ідіотами.
 
+7
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%