Сообщение #2503294 Просмотреть на стене →

"Сім'ї немовлят , убитих і постраждалих від Люсі Летбі, привітали початок корпоративного розслідування ненавмисного вбивства в лікарні, де вона скоїла свої злочини, заявивши, що не повинно бути «місця для сховку» для тих, хто відповідальний за інституційні провали.
У середу поліція графства Чешир заявила, що проводить розслідування вищого керівництва лікарні графині Честер (COCH) і прийняття рішень, щоб визначити, чи мали місце будь-які злочини.
Оголошення було схвально сприйнято батьками немовлят, на яких нападала Летбі, коли вона працювала у відділенні новонароджених лікарні з 2015 по 2016 рік.
У серпні Летбі засудили до довічного ув'язнення після того, як присяжні Коронного суду Манчестера визнали її винною у вбивстві семи немовлят і замаху на вбивство ще шести.
Минулого місяця вона офіційно подала апеляцію на свої вироки до Апеляційного суду.
https://youtu.be/FYQvYCGv9bw?si=Ti5zVPW0g1PeqAza
''Тамлін Болтон, спеціалізований юрист із питань медичної недбалості та старший юрист Switalskis, який представляє інтереси сімей семи немовлят, які стали жертвами Летбі, сказав: «Це важлива новина.
«Родини, яких ми представляємо, продовжували вимагати, щоб вище керівництво лікарні графині Честер було розслідувано та/або взяло участь у подальшому розслідуванні.
«Нас заспокоїли, що зараз вживаються деякі кроки для розгляду дій керівництва з кримінальної точки зору».
Пані Болтон додала: «Хоча ця новина вітається, ця заява приносить із собою нові страждання для сімей, які чекають завершення цих подальших кримінальних розслідувань».
Батьки немовлят-близнюків Летбі були визнані винними у нанесенні шкоди, і сказали в середу: «Ми вітаємо новини цього ранку про корпоративні звинувачення в ненавмисному вбивстві проти COCH.
«У цьому повинно бути щось, що поліція може дослідити. Сподіваюся, тепер вищому керівництву цього трасту не буде місця, де можна сховатися.
«У цьому, безумовно, є щось більше. Людей, які допомагали Летбі продовжувати її діяння, потрібно притягнути до відповідальності. Я впевнений, що поліція зробить це під час розслідування, і я вдячний їм за всю віддану підтримку, яку вони нам надали».
Оголошуючи розслідування, старший начальник Саймон Блеквелл, стратегічний керівник операції «Колібрі», яка продовжує поліцейське розслідування щодо Летбі, сказав: «Розслідування зосереджуватиметься на періоді висунення звинувачень щодо Люсі Летбі, з червня 2015 року по червень 2016 року, і розглядатиметься такі аспекти, як вище керівництво та прийняття рішень для визначення того, чи мало місце злочин.
На даному етапі ми не розслідуємо жодних осіб щодо вбивства через грубу необережність.
«Розслідування знаходиться на дуже ранній стадії, і ми не можемо наразі вдаватися в будь-які додаткові подробиці або відповідати на конкретні запитання.
«Ми усвідомлюємо, що це розслідування матиме значний вплив на низку різних зацікавлених сторін, включаючи сім’ї у цій справі, і ми продовжуємо співпрацювати та підтримувати їх у цьому процесі.
«Про будь-які подальші оновлення вас буде повідомлено вчасно»."(с)
https://www.telegraph.co.uk/news/2023/10/04/lucy-letby-corporate-manslaughter-hospital-investigation/
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%