Сообщение #2502435 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATSON - 6.

Так, панове, є новини гарні, є новини погані для одних та гарні для інших українців та навпаки. Почну з однозначно гарних, хоча зазвичай спочатку люблю давати погані.

По-перше, хочу похизуватися - ще у перший день після зустрічі Байдена та Зеленського я написав про те, що в Україну йдуть американські зброярі, назвав зокрема "Боінг", "Райтеон Технолоджіз" та "Дженерал Дейнемікс". Не CNN, не WSJ, не POLITICO, - Ваш покірний слуга. Остання "фірма" про свої наміри будувати у нас завод повідомила ще на початку тижня, інші були присутні на вчорашньому форумі оборонців у Києві та підтвердили свої наміри. Сам Форум був організований добре, кампанії на ньому були присутні надповажні і зараз важливо щоби вся пара не пішла у свисток. Нагадую - вже був точно такий же Форум для інвесторів перед війною, там Зеленський обіцяв кожному інвестиційну няньку і? І чорта лисого хто до нас прийшов, бо немає судової системи як такої - є фірма "Чого побажаєте"? під крилом Ермака та Татарова. Щодо американців я не хвилююся - роботу їх зброярів в Україні будуть вести наші наглядачі Сторч та Пріцкер, але не у всіх іноземних зброярів є такий дах. Загалом - побачимо.

Ще раз похизуюся - скільки я розповідав про завод у Європі який клепає українські ракети? Рік. Як мене обзивали? Тепер вже Данилов повідомив офіційно про його існування. Розтікатися не буду, але скажу, що він повинен вийти у грудні на потужність рівну половині всієї російської у кількостному еквіваленті. Так що, нехай готуються.

Усім друзям кажу у приваті та ротом в вуха: не переймайтеся американськими шатдауновськими заморочками - воно вам на хрін не треба. Допомога Україна буде, за її виділення конституційна більшість конгрессменів. Все договорено - вночі прийняли тимчасовий бюджет на 45 днів, потім, точно так же як і у випадку з бюджетом Пентагона для України, за допомогу нам проголосують окремо. Все буде норм. Але ніхто не відміняє факту того, що потрібно різко наростити активність на міжнародній арені для просування там українського кейсу. І тут ми підійшли до цікавих новин.

Ті, хто мене знає давно, вже звикли до факту - просто так я не пишу нічого. Вчорашній мій пост багатьох людей ввів у ступор, а даремно. Справа в тому, що для США важливі результати роботи, а не українські персоналії. Тепер повідомляю офіційно - з Порошенка умовно зняті обмеження на спілкування з американським істеблішментом, так би мовити "до першого косяка", Порошенка буде допущено до усіх міжнародних заходів на території США та Західної Європи, причому у якості "провідного експерта у міжнародних відносинах", Далі будемо бачити - чи не почне він свою звичайну гру під назвою "Обдури Байдена", чи ні. Наступний бан може стати остаточним.

Не останню роль у частковій реабілітації Порошенка зіграв неприємний особисто для мене факт - також частково реабілітований Ермак. "В умовах гострого кадрового дефіциту спеціалістів у міжнародних відносинах у українській владі Держдеп повідомляє пана Президента Зеленського про те, що НА ПЕВНИЙ ЧАС ми знімаємо свої вимоги щодо відсторонення пана Ермака від будь якого переговорного процесу", Отаке... Може статися так, що Кулєбу таки знімуть. Побачимо. Я розумію, що американцям не шашечки - їм потрібно щоби була виконана робота по згаданому просуванню українського кейсу, але... Що тут скажеш. Побачимо, що буде далі.

Начебто все. Вночі будуть рейтинги, дам і беру "відпустку" рівно на тиждень. Не тому що не хочу нічого писати, а тому що буде реально обмаль часу буквально на все. Перепрошую за це.

P.S. Як там, всі ATACMSів дочекалися?))) Я ж казав вчора знайомим, що далеко не факт що їх дадуть - МОУ досі паралізовано і це стримує процес надання. Та й кон'юктура зараз поганенька - під час бюджетних баталій у США навряд чи Байден захоче дратувати трампистів. Так що знову наш Президент видав бажане за дійсне. На відміну від мене - just trust me!))
 
Последние новости
"Дякую за цей дивовижний сезон". Легіонер "Динамо" поділився враженнями від чемпіонства у Греції Футболіста "Динамо" вдруге поспіль визнали найкращим в Україні у категорії U-21 "Були конкретні претензії до лайнсмена". Журналіст назвав причини походу Вернидуба до суддівської кімнати після матчу з "Динамо" Журналіст припустив фейл, відправивши до "Карпат" іншого гравця "Чорноморця": до Львова перейде екс-хавбек "Динамо" ЗМІ: Скандалами з матчу чемпіонату U-19 "Шахтар" - "Динамо" займаються КДК й Комітет етики та чесної гри «Результат матча с «Динамо» — не по игре. И есть вопросы по пенальти», — полузащитник «Кривбасса» Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%