Сообщение #2501589 Просмотреть на стене →

"МОЖЛИВА КАТАСТРОФА". ЗАЛУЖНИЙ.



1. Ярова винесла на загал тему призначень у МОУ, читали, мабуть, усі. Якщо коротко, то так - ключові заступники міністра, зокрема по міжнародним поставкам зброї та по тиловому забезпеченню, не призначені, робота МОУ паралізована, поки нові призначенці увійдуть у курс справ і призначать нових керівників департаментів, поки ті, у свою чергу, щось почнуть щось тямити, пройде від місяця і більше.

2. На сьогодні ми маємо майже повне зупинення процесу забезпечення ЗСУ закордонною зброєю - контракти немає кому підписувати та часто й готувати. Та ж справа з необхідним тиловим забезпеченням армії.

3. Україна, ЗСУ увійшли у головну фазу осіннього контрнаступу без працюючого МОУ, про що я попереджав "Яйценосців", криком орав, про це попереджали нашого Президента голова Пентагону,, та Байден особисто. І до катастрофи не місяць, як попереджає Ярова, до неї тиждень, від сили два

4. Ідеальна заміна міністра мала виглядати наступним чином: Подання кандидатури на перевірку до США за три місяці до заміни - кандидатура за цей час формує нову команду замів та голів департаментів - призначення усіх разом на посади - початок роботи МОУ. Що було зроблено? Прямо протилежне.

5. Головне. Нам тільки що довели: Генерал Залужний написав листа очільнику Пентагону Остіну. Ми не знаємо повний його текст, але нам дали, так би мовити, його квінтесенцію для розповсюдження, даю кепсом. "ПРОШУ ВАС ТЕРМІНОВО ВТРУТИТИСЯ У СИТУАЦІЮ З ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЗСУ НЕОБХІДНИМ... СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ ЩО ЗАРАЗ РОБИТЬСЯ УСЕ МОЖЛИВЕ ЩОБИ ЗІРВАТИ НАШ КОНТРНАСТУП, ПРИЧОМУ ЦЕ РОБИТЬСЯ НЕ ЗОВНІШНІМ ВОРОГОМ, А НАШИМ КЕРІВНИЦТВОМ"...

"Хороша людина" - не професія. Якщо у МОУ понатикують "порядних людей" які елементарно не зможуть "тягнути напрямки" як зараз не може "тягнути" свій Умеров, то станеться "порядна катастрофа".

Я не знаю - чи нинішня ситуація "пройоб дилетантів", чи спланована диверсія. НЕ ЗНАЮ. Але навіть якщо пройоб, то "гарними намірами вимощена дорога до пекла. І кирпичики для неї - воїни ЗСУ.

На хоч часткове і елементарне виправлення ситуації часу - тиждень. Відлік почато.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%