Сообщение #2489662 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 3.

Це вже не смішно. Зараз пан Ермак знаходиться під своєрідним баном зі сторони США у вигляді відсторонення від переговорного процесу. Усі переговори перебрали на себе, окрім Зеленського, МІД та Залужний, бо старого МОУ вже немає, а нового ще немає. Зеленський збирається до США на зустріч з Байденом. Усі рішення підготовлені, усіх справ - приїхав, зачитав речуху у Сенаті, получив по шиях від дідуся Джо, пофоткався з посмішкою і вали додому. Так ні! Зеленський ще 6 днів назад був поінформований про те, що присутність Ермака у США під час візиту небажана. А у п'ятницю, як нам довели, наш Президент надіслав у АП листа у якому він майже вимагає присутності Ермака у США бо без нього "Неможливо виконати заплановану програму-максимум під час візиту". І мені цікаво - він навмисно руйнує свої відносини з США, чи то всерйоз вірить що "Під час війни американці усе зіжруть"? Так вже були такі, хріново скінчили. Ермака скоріш за все таки впустять, а от чи знімуть з нього "переговорний бан" - питання відкрите. Чекаємо.

Сформована позиція США щодо виборів в Україні. Вона загалом проста.
Вибори повинні бути проведені або після закінчення війни, або при сталому перемир'ї, Вибори під час війни неможливі. Переговорний процес про закінчення війни повинен розпочатися не пізніше літа 24го року. Все.

Є гарні новини щодо вітчизняних ракет. Не буду заглиблюватися у деталі, та й права не маю, але ЧФ бидлостану за допомогою союзників має припинити своє існування. З цього приводу трапився демарш хуйла який доніс до відома директора ЦРУ Бернса наришкін. Це опудало знову лякає США "непередбачуваними наслідками якщо Америка не припинить надавати Україні критичну допомогу у розвитку її ракетної програми". На це, звісно, звертати увагу ніхто не буде, але істерика показова. "Таварищі сцють".

Більше цікавих новин немає. Я беру паузу до 11.10.23, за цей період з'явлюся двічи точно. Треба буде дати інформацію після візиту Зеленського до США та інформацію про переговори по зброї Ну, звісно, якщо буде щось дуже значуще то теж буду інформувати. До скорого побачення. Маю надію на те, що за цей час форс-мажорів не буде і я зможу виконати свою програму-максимум. На відміну від Зеленського та Ермака. 😉
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%