Сообщение #2489661 Просмотреть на стене →

Sharp’s:
🍁 Зараз буде цікавий текст...

Чєтвьортиє суткі пилают станіци - навіщо повернувся, Шарп, хто його витягнув з нафталіну, чому рік не було, 20 долярів завжди 20 долярів...

Що я відповім - досить дрочіть на Шарпа! Я вам хто? Моісей з його заповідями? Якась посадова чи партійна особа? Я звичайний пенсіонер зі своєю думкою і свої баченням. Це моя приватна сторінка - захотів пішов, захотів прийшов. Завтра знову щезну на місяць чи рік - яка кому справа?

Але перед тим, як серйозно зайнятись міжнародною аналітикою, хотів би розставити окремі крапки над І стосовно деяких закидів на мою адресу. Принагідно розкажу дещо цікаве.

Теза перша: Шарп відбілює Єрмака.

Розказую передісторію. Першу інформацію, про те, що Єрмак російський агент "Козир" я почув від російського Швеця - ще тоді, коли він цю тезу не виносив на загал. Тобто, я першим це оприлюднив у публічному просторі. Бо тоді певним чином довіряв Швецю - раз; Єрмак говорив як агент і поводився як агент - два.

Йшов час. Швець почав гнати пургу. Ні, це була цікава пурга, але її ретельний аналіз свідчив, що це пурга у співвідношенні 40/60. Чи просто брехня. Або хайп - думайте як завгодно.

Я почав за допомогою OSINT перевіряти вказану інформацію. Основним елементом такої перевірки був ступінь допуску Єрмака до секретної інформації наших союзників. Казку про те, що, мовляв, Зеленський - демократично вибраний президент, а тому наші союзники вимушені працювати з Єрмаком, при цьому не допускаючи його до основних секретів - маячня, яку можете розказувати продавчині сьомок на жмеринському вокзалі. Це для світу американці демократи, але що стосується їх національних інтересів, вони жорсткі і послідовні. Цього завгоспа ніхто не обирав, він для них ніхто. Вони з ним або працюють, або не працюють. Між тим, вони з ним працюють. Журналісти та співробітники державного пулу підтверджують, що Єрмак присутній на всіх секретних перемовинах з американцями - у Держдепі, у Пентагоні, у Білому домі. Він веде перемовини, як у парі із Зеленським, так і з Кулебою та Залужним. Ніяких застережень з цього приводу американці не висловлюють - у нього доступ №1 до цілком таємної інформації.

Чи бачать вони, що Єрмак узурпував владу? Бачать, але вважають це внутрішньою справою українців. Чи подобається їм такий стан речей? Ні, не подобається, але для загального блага вони змирились з тим, що Зеленський кроку не може ступити без Єрмака.

Тут до мене після повернення почали забігати люди з протилежними вимогами: умовні ліхолітки аж спати не можуть - хочуть, щоб я вибачився перед Єрмаком. З іншого боку умовні ліхтінки хочуть, щоб я визнав його агентом. Йдіть лісом, шановні! Є інформація, з якою треба працювати, вона у постійній динаміці. Щодня сотні вкидів та трендів. Вам ніхто і ніколи не скаже на сто відсотків, де правда, де маніпуляція, а де брехня. Чи можна, наприклад, повністю довіряти Шарпу? Я б цього не робив - у кожного своя голова на плечах. Читайте різні джерела, зіставляйте факти, самі робіть висновки. Головне - вміти визнати, що помилявся, а помилятись може кожний.

❗️Водночас, я вважаю Єрмака зрадником, аферистом і людиною, яка незаконно узурпувала владу в Україні.

А тепер трохи розкажу про Оман.

Всі чудово знають, що в Омані одночасно були Зеленський і Патрушев. Але мало хто знає, що у той же час там був Д.Коен - майбутній перший заступник Джозефа Бернса, директора ЦРУ.

Тепер розбираємо факти. До відльоту Патрушева з Оману Зеленський весь час демонстративно був у центрі уваги - його бачили журналісти і весь час його супроводжував оманський протокол. Одночасно присутність Єрмака в Омані цілу добу (!) ретельно приховували від всіх. Що з цього випливає? Що перемовини з Патрушевим вів саме Єрмак. Інший варіант: була тристороння зустріч Патрушев - Єрмак - Коен. ⬇️

🍁 Продовження. Початок вище ⬆️

Але тут є одне але. Літак Патрушева залишив Оман на добу раніше Зеленського з Єрмаком та Коена. Найбільш ймовірним бачу варіант, що Патрушев зробив Єрмаку пропозицію, від якої Зеленський не повинен був відмовитись. Тут два варіанти. Або пропозиція росіян була настільки радикальна, що Зе просто побоявся, що у випадку її реалізації його знесуть з Банкової, або нашу солодку парочку міцно взяв за фаберже пан Коен. У будь-якому випадку, сторони не домовились, а тому активна підготовка до війни з боку Росії розпочалась саме після вояжу згаданих осіб до Оману.

Це суто мій аналіз інформації, а робота з інформацією - це те, чим я займався все життя.

Тепер про мій україноцентризм.

Все дуже просто. Україноцентризм для мене означає тільки одне: Україна понад усе. Це коли людина обираю ту партію, того керівника і той спосіб дій, які, на її думку найбільше відображають інтереси України. Наразі для мене це ЄС. До центризму Зеленського (сойтісь посрєдінє) це не має ніякого відношення.

Щодо інших блогерів.

Мене часто питають у коментах, як ставлюсь до інших блогерів - Чорновола, Прозапаса, Пономаря, Трегубова, Шора... Відповідаю: до всіх ставлюсь нормально, чогось негативного на їх адресу від мене ви не дочекаєтесь. Хай читачі читають всіх і самі роблять свій вибір.

І останнє - організаційне.

Повторюсь: годі дрочити на Шарпа! Таскати скріни 3-5 річної давнини, обмусолювати, лізти у спіднє... Вам зайнятись більше нічим? Я вам, звісно вдячний - в мене за 4 дні плюс 6 тисяч підписників, але чи не пора вже зупинитись? Хочете - читайте, не хочете - не читайте. Точно так буду робити і я: захочу - буду писати; не захочу - не буду. Хейт мені до одного місця - я на нього клав великий болт з причіпом. Просто давайте, по можливості, мати самоповагу і повагу один до одного. Тим більше, що я не істина в кінцевій інстанції. Поєднувати нас повинно тільки одне - ненависть до агресора.

‼️ Все, доповідь закінчив. Тепер будуть тільки спеціалізовані тексти по міжнародним відносинам. Шануймося!
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%