Сообщение #2489314 Просмотреть на стене →

Cy
Данильченко

Трохи більш як за місяць Сили оборони прикінчили станцію радіоелектронної боротьби “Леєр” у Залізному порту та РЛС “Межа-Е”, спіймали пару катерів у гирлі Дніпра, знищили Мста-Б на лівому березі.

Це не враховуючи прильоту “Нептуна” по пусковій установці комплексу С-400 на мисі Тарханкут.

Непоганий список.

У цих умовах прикривати тактичною ППО лінію непросто – станції РЕБ не давали літати малим дронам; “Межа”, ймовірно, стежила за підходом у райони стрільби Су-24М і наближенням Су-25; висунутий на мис біля Залізного порту, а потім раптово знищений “Леєр” – це машина придушення GSM-зв'язку.

Тепер у гирлі Дніпра утворився пролом, куди залітають малі дрони-камікадзе, де працюють із кабрування гелікоптери та штурмовики. Тактичну ППО відсунули ще далі. А вона й має стояти у другій лінії, щоб не потрапити під міномети.

Ну і закінчилося все загибеллю трьох катерів “Тунець”, втратами в екіпажах і спаленим на Кінбурнській косі вантажним автомобілем – там гарнізон явно має проблеми з постачанням, якщо доводиться ганяти катери з Криму, 150 км морем.

Тому треба поголодувати і потримати ліміти боєкомплекту за “русскій мір”.

На одному ящику з вивезених бійцями ГУР з нафтовидобувної платформи є маркування в/ч – 475-й центр РЕБ у Севастополі.

Тобто там стояло обладнання, яке глушило нам зв'язок, мацало частоти. Упевнений, стояла оптична станція, ретранслятор і підсилювач сигналу.

Висунутий поперед РЛС і РЕБ аванпост.

А найближчим часом уже не буде – це добре.

Учорашній удар по південному майданчику СРЗ – це вже був дзвіночок: Україна здатна перевантажувати канальність ЗРК і добиватися влучань над базою флоту.

12-й зенітний ракетний полк у Севастополі добре прикрив новий човен 2014 року вартістю під 300 млн і третій вже БДК. Треба вручити хлопцям орден із закруткою на спині.

Хоча як йому це зробити, якщо він не може прикрити себе в нальотах дронів і “Нептунів”?Що й показав масштабний удар по дивізіону С-400 у Євпаторії – цього разу на позиціях смачні детонації та розльоти ракет.

Мала зенітна артилерія працювала по дронах, частина з яких, ймовірно, летіла на цілі в глибині острова, а частина – на позиції дивізіону, а полірнули цю справу двома модернізованими “Нептунами”.

Робота йде не по зернових сховищах і стоянках вантажівок, а відсуваючи лінію ППО, РЕБ, оптичних станцій, різних РЛС і кунгів – усього того, що забезпечує захист з повітря.

Повітряний наступ країни, в якої авіація ніколи не була сильною стороною через невеликий наліт.

Море не належить Росії у війні проти країни, яка має москітний флот.

Пам'ятаєте, до війни була суперечка – москітний флот, катери і оце все, скільки вони житимуть проти “Москви” та компанії?

Живуть і працюють.

Заводять диверсійні групи на мис Тарханкут і платформи.

Атакують конвої.

Проводять суховантажі.

Гойда, брати та сестри. Очевидно, СВО дедалі більше йде за планом.

Що не день.
 
+9
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%