Сообщение #2489207 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНСЬКА ФОРМУЛА УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРЕМОГИ.

Ну що, панове, настає пора коли треба роз'яснити детально - якою бачать Перемогу України у війні американці, чого прагнуть, чого хочуть уникнути. Розумію що отримаю по рогах з усіх боків. Писати не бажаю так, що душу вивертає, але повинен. Спочатку довідка від КОШ США.

При військовому звільненні територій що були окуповані до 24.02.22 втрати ЗСУ становитимуть від 400 до 600 тисяч вбитими та у районі мільйона двісті - мільйона п'ятсот тисяч пораненими. Взамін Україна отримає спустошену територію майже без населення, та й те що залишиться у масі буде вороже ставитися до України.

США не потрібна Україна без населення, Україна з втратою двох мільйонів працездатного населення. США потрібна відбудована Україна що стрімко розвивається, Україна з сильнішою армією у Європі, заможна незалежна Україна з сильною та самодостатньою економікою. Ці цілі не досягнути без людей.
США пропонують почати переговори з хуйлом чи з його наступником після виходу ЗСУ на "Лінію 24". Дурнів та ідеалістів у держапараті США вистачає, але вони не працюють у сфері дипломатії та розвідки. Штати чудово розуміють, що ці переговори майже напевно буде закінчено лише перемир'ям - сталого миру на українських умовах від хуйла та його послідовників не добитися. Це, на думку США, на краще - не потрібно ослаблювати санкційний тиск, який, по попереднім розрахункам США, у найближчі 50 років спочатку призведе до стагнації бидлостанської економіки, переходу рфії у "Третій світ" після чого до контрольованого розпаду. Стратегічні цілі США незмінні і ніякий Трамп їх не змінить.
США вважають що поточний та прогнозований стан справ у бидлостані та його економіці майже зі стовідсотковою гарантією виключить можливість поновлення агресії
США ВЖЕ попередили Зеленського про те, що після виходу ЗСУ на "Лінію 24" об'єм військової підтримки, цитую, "Буде дуже складно зберегти на рівні який існує зараз", Перекладаю - "Для звільнення військовим шляхом Криму та Донбасу зброї не вистачить". Це та сама "максимізація" по Блінкену.
Ані США, ані світ не визнають окуповані території російськими, вони повинні повернутися до України після занепаду чи розпаду бидлостану.
США вважають корисним поновлення дискусії щодо прийняття до НАТО територій які будуть підконтрольні Україні після Контрнаступу. Станом на зараз Зеленський від них відмовився.

Тепер щодо позиції України у особі Президента. Вона проста - "Звільняємо все і зараз", Можливо це чисто військовим шляхом? Ні - це як папуги талдичать усі посадовці КОШ США та Пентагону. Що робити? Це буде вирішувати Президент України. Чи "викрутять" йому руки США та заставлять пристати на їх пропозиції? Скоріш за все.так.

Я розумію що зараз мене звинуватять у роботі на хуйла та усіх можливих гріхах. Але українці повинні чітко розуміти перспективи нашої Держави та бути готовими до непопулярного серед них розвитку подій. А наступного літа після початку переговорів ми детально обговоримо - написав я вам зараз правду чи ні. "Хто попереджений, той озброєний", Бидлостан повинен сконати. Україна повинна повернути і свої території. і, у далекостроковій перспективі, повернути усі українські землі: Таганрогську область, Кубань, райони Белгородської та Ростовської областей. А до тієї пори МИРНА Україна повинна стати сильною, демократично, реально незалежною та самодостатньою. Тільки тоді "Американський план для України" стане реальністю.

У мене все. Можете починати сварити та проклинати. Але не забувайте про те, що я вам зараз написав.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%