Сообщение #2489054 Просмотреть на стене →

ЖАРТИ СКІНЧЕНО.

Я багато разів казав, що США мають усі важелі впливу щоби заставити українську владу бути притомною. Я язика та пальці стер коли розповідав про програмні цілі США щодо майбутнього України. Чого я тільки за цей час не наслухався. І хуйла я агент, і Подоляка, і взагалі якихось "ждунів-білих польт". Тепер вже офіційно, а не від мене.

Блінкен вчора заявив, що США мають намір "максимізувати здатність" українців повернути решту території, яку захопила Росія.

Крім того, метою США також є забезпечення стабільності в Україні. "Це не рецепт якоїсь безстрокової підтримки з боку всього світу, щоб Україна продовжувала рухатися вперед. Це підведення України до того моменту, коли у військовому, економічному, демократичному плані вона зможе міцно стояти на власних ногах", Це те, про що я кажу постійно.

Сьогодні Байден призначив пані Пріцкер спецпредставником по Україні. І пані Ганна слів не обирала. Вона прямо заявила, що витрачання західної допомоги буде абсолютно пов'язано з виконанням Україною програми реформ в усіх сферах життя: судовій, економічній, політичній, фінансовій. Просто так наша влада гроші більше не отримає ніколи.

Влада США вважає багато в чому корупційним введення санкцій на території України. Санкції іноді вводилися не проти тих, хто реально пов'язаний з бидлостаном, а проти тих, хто не бажав ділитися з Ермаком та Ко та проти бізнесу, який підтримував опозицію. Це в основному пул Кличка Також у США є питання по вибірковому ухиленню від санкцій певних осіб за сприянням Банкової.

Жарти скінчилися Влада догралася у гру під назвою - "обдури американця та отримай приз" .до краю, до прірви. Фактично допомога США тепер буде розподілятися напряму, справа нашої влади буде підписувати потрібні бАмАжки. Допомога США у цивільній сфері нашій країні - майже половина нашого бюджету. З союзниками - 74 відсотки. І не кажіть що я про це не попереджав. Індекс довіри США до нашої влади впав до історичного мінімуму. Держава по факту переходить під пряме зовнішнє управління США, бо той, хто контролює гроші, контролює майже все. США остаточно зрозуміли, що або вони приймають на себе роль "Цивілізаторів України" у повному обсязі, або наша корумпована Держава навічно застрягне у напівбандитському "третьому світі". Під наглядом лікаря Сема Україна перехворіє дитячими політичними хворобами після чого навчені США нові політичні її еліти зможуть прийняти на себе керування нашою Державою.

Я особисто поздоровляю притомних українців з призначенням пані Пріцкер на посаду та з тим, що долю України вже не будуть вирішувати вітчизняні шахраї старого та нового призову. Ну а про те, що думають США з приводу закінчення війни я напишу вже завтра. Бо тема дуже болюча для нас...
 
+5
Последние новости
Сергей Ребров: «После матча игроки попросили меня выйти из раздевалки» "Поділився секретами успіху на полі". Капітан "Динамо" завітав на тренування дитячної команди з Вінничини Заявка сборной Украины на матч с Румынией. В списке все, включая Миколенко Официально. «Динамо» в Лодзи свои домашние еврокубковые матчи проводить не будет Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%