Сообщение #2488461 Просмотреть на стене →

#VIVAVIVAУКРАЇНА #Америкасьогодні #історія #світовіЗМІ #суспільство #Міжнароднеправопринципитазастосування
Opinion: Remembering ‘Juice,’ the young fighter pilot who embodied the Holy Grail of aviation
https://edition.cnn.com/2023/09/01/opinions/ukraine-fighter-pilot-andriy-pilshchikov-juice-peterson/index.html
Думка: Згадуємо «Джуса», молодого пілота-винищувача, який втілив Святий Грааль авіації

"Відомий український льотчик Андрій Пільщиков, також відомий під позивним "Сік", загинув в авіакатастрофі в Житомирській області разом з двома іншими пілотами 25 серпня.
Примітка редактора: Нолан Петерсон — старший науковий співробітник Атлантичної ради, автор і ветеран ВПС США. Він є консультантом Fortem Technologies, американської компанії, що розробляє системи боротьби з дронами, і живе в Україні з 2014 року. Погляди, висловлені в цьому коментарі, належать йому особисто."(с/) Читайте більше думки CNN тут. "(с)
https://edition.cnn.com/opinions

"
На екрані комп’ютера з’явився бородатий молодий чоловік із розпущеним волоссям. Ідіоматичною англійською мовою з легким акцентом 29-річний український пілот-винищувач сказав: «Чоловіче, у мене був чортовий день».
Пілота звали Андрій Пильщиков — більш відомий за позивним «Сік». Минуло лише кілька тижнів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, і він щойно завершив бойовий виліт на своєму МіГ-29 і незабаром мав знову полетіти
Тим не менш, Джус все ж знайшов час, щоб поговорити зі мною, журналістом, якому було цікаво зрозуміти, як аутсайдери українських військово-повітряних сил здійснили один із найбільших ударів у повітряних боях в історії.
https://edition.cnn.com/2023/06/21/europe/ukraine-pilot-f16-russia-intl/index.html
Ukrainian pilots plead for F-16s as they battle Russian air superiority

"Я підозрюю, що Джус був настільки відвертим зі мною частково тому, що я колишній пілот ВПС США, і він дуже хотів порівняти, так би мовити, записи про наш бойовий досвід.
Я швидко зазначив, що мої попередні антиповстанські «дойки» в Афганістані в 2009 і 2010 роках, де ми мали беззаперечну перевагу в повітрі, не мали нічого спільного з надзвичайною смертельною небезпекою, з якою Джус і його колеги-українські пілоти стикалися кожного разу, коли вони виступили проти своїх російських ворогів"(с)
https://simpleflying.com/milk-run-flight/
What Is A Milk Run Flight?

"Можливо, це і безглуздо, але ми не дбаємо про технології», — сказав мені Джус, маючи на увазі обмеження свого винищувача МіГ-29 радянських часів проти більш сучасних військових літаків Росії. «Ми просто намагаємося зробити все можливе з тим, що у нас є. Це наша земля, це наші родини, це наші міста. Ми їх захищаємо. Це для нас головна мотивація».(с)


«Ми досягли успіху в цьому, тому що росіяни здивовані, вони страшенно здивовані… тому що вони взагалі не очікували опору в повітрі», — пояснив тоді Джус.

Приблизно через 18 місяців після нашої розмови Джус, член 40-ї бригади тактичної авіації ЗСУ, загинув разом з двома іншими українськими пілотами під час зіткнення пари літаків Л-39 на захід від Києва 25 серпня. Вони загинули як герої і будуть справедливо запам'ятався як такий.

https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/3304356/biden-ukraine-will-never-be-a-victory-for-russia-never/#:~:text=In%20February%202022%20many%20expected,the%20capital%20city%20of%20Kyiv.&text=Experts%20expected%20Kyiv%20to%20fall%20quickly.
https://edition.cnn.com/2023/08/27/world/ukraine-air-force-pilot-juice-andriy-pilshchikov-plane-crash-intl-hnk/index.html
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%