Сообщение #2488387 Просмотреть на стене →

#історіясвітовогофутболу #VIVAVIVAУКРАЇНА #історія #Черкаси #вболівалбники
Система відбору від Ліги Націй дебільна без плей+офі у відборі,але що є Ось наводжу ще один приклад ,що з Дивізіону B більше можливостей ніж з "А"
Є велика імовірність того, що з найсильнішого дивізіону через кваліфікацію на континентальну першість проб'ється 12 або навіть більше команд і з усього дивізіону не знайдеться чотирьох учасників для плей-офф.
В такому разі, першою командою на підхваті буде Естонія, як найкраща команда з дивізіону D. Якщо й цього буде мало, вибирається найкраща команда за рейтингом з наступної Ліги, але тільки з тих команд, які не пройшли в сітку плей-офф свого дивізіону.


Тепер далі
.Як проходитиме плей-офф?
Схема не зовсім нова. Три путівки на чемпіонат Європи розіграють 12 команд, які будуть поділені на три різні сітки по чотири команди в кожній.
Переможець кожної сітки (Дивізіону А, Дивізіону В та Дивізіону С) вийде на чемпіонат Європи.
Як проходитиме плей-офф?
Забронювали собі путівки до плей-офф наразі 12 команд – це переможці груп кожного з трьох найвищих дивізіонів:

Ліга А
Нідерланди
Хорватія
Іспанія
Італія
Ліга В
Ізраїль
Боснія та Герцеговина
Сербія
Шотландія
Ліга С
Грузія
Греція
Туреччина
Казахстан
Якщо хтось з цих команд не вийде на Євро-2024 через кваліфікацію, вони будуть брати участь в плей-офф в сітці свого дивізіону.
Але скоріше за все багато з цих команд проб'ються на чемпіонат Європи, тоді їх замінять інші команди. Порядок їхнього вибору залежить від рейтингу в Лізі націй.
Наприклад, в Лізі А, якщо одна з 4 найкращих команд вийде на Євро, то в плей-офф її замінить Данія, наступна в черзі Португалія і так далі


Продовжимо
Повний рейтинг дивізіону А
1Нідерланди
2 Хорватія
І3 спані
Італія
Данія
Португалія
Бельгія
Угорщина
Швейцарія
Польща
Франція
Австрія
Чехія
Англія
Уельс

Висновок. В разі провалу в кваліфікації до чемпіонату Європи, Україні, щоб потрапити в плей-офф, потрібно:

Щоб на Євро-2024 через кваліфікацію пройшли хоча б дві команди з наступних команд – Ізраїль, Боснія і Герцеговина, Сербія, Шотландія та Фінляндія;
Щоб на Євро-2024 через кваліфікацію пройшли 14 з 15 учасників Ліги А (або 13 при умові, що з Ліги В вийде хоча б одна з вище перерахованих команд).
А все ж, сподіваємося, що до плей-офф Україна не дотягне і пройде завдяки успішній кваліфікації, адже історія відносин з матчами плей-офф у нас не найкраща.
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%