Сообщение #2488040 Просмотреть на стене →

https://www.theguardian.com/football/2023/sep/09/ukraine-england-euro-2024-qualifier-match-report
#VIVAVIVAУКРАЇНА #Динамо #історія #вболівальники #Черкаси #історіясвітовогофутболу #неймовірніфани #тенденціїукраїнськогофутболу #світовіЗМІ
Walker cancels out Zinchenko opener to earn England draw against Ukraine

Уривок зі статті:
Важко точно сказати, скільки українців проживає в польському місті Вроцлав, чисельність населення якого становить близько 640 тисяч, але загальноприйнятою цифрою є близько 250 тисяч .
Іншими словами, вони є фундаментальною частиною соціальної тканини. Неможливо було ігнорувати їх хвилювання з обіду й далі, коли вони мандрували мальовничим старим містом, спостерігаючи, як мандрівні англійські вболівальники приколювали свої прапори та розташовувалися.
Атмосфера під палючим сонцем була невимушеною, хоча нагадування про страждання України були. На одній фресці Володимир Путін був зображений як Адольф Гітлер, свастика між очима та руки в наручниках. Знизу було написано «Вбивця», збоку — «Нюрнберг для Путіна». Перед і під час гри натовп скандував на підтримку своєї армії, а виконання національного гімну з високо піднятими синьо-жовтими прапорами було емоційним.
Англія хотіла контролювати, і вона домінувала у володінні м’ячем на початку. Новий наставник збірної України Сергій Ребров широко розгорнув схему 4-4-2, не володіючи м’ячем, але він не хотів тиснути, надто активно. Контратака була його запланованим шляхом до слави.
Тягар лежав на Англії. Що вони могли зробити з м'ячем? Небагато, такою була відповідь протягом більшої частини першого тайму. Джуд Беллінгхем зробив кілька хороших ходів на початку, а Букайо Сака заблокував удар, але це була рідка каша.
Під керівництвом Реброва, який очолив команду в червні, ситуація в Україні склалася краще, ніж на Уемблі в березні, коли Англія виграла з деяким комфортом . Ребров добре стартував з перемог над Північною Македонією та Мальтою, і стадіон підстрибував, коли Зінченко зробив прорив.
Були акуратні ноги від вражаючого Георгія Судакова в підготовці, а коли Віктор Циганков випустив правого захисника Юхима Коноплю, який перекривав, Англія розтягнулася. Домашні глядачі шаленіли, коли хтось у жовтому робив бодай найменшу позитивну річ. Зараз рівень децибел різко зріс. Конопля відрізав, і був Зінченко, який запізнився, щоб вести додому. Червона ракета освітила святкову сцену за воротами.
Саутгейт зводив до мінімуму невимушені зміни. Єдиним гравцем після розгрому Північної Македонії на Олд Траффорд у червні з рахунком 7:0 був Джеймс Меддісон замість Маркуса Решфорда на лівому фланзі."(с)
Детальніше у статті
https://www.theguardian.com/football/2023/sep/09/ukraine-england-euro-2024-qualifier-match-report
https://www.theguardian.com/football/2023/sep/09/gareth-southgate-admits-england-didnt-quite-click-in-ukraine-draw
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%