Сообщение #2487805 Просмотреть на стене →

ТРОХИ ГАРНИХ НОВИН.

Останнім часом наша влада настрій загнала нам у каналізацію, потрібно його звідти діставати та "рихтувати", тим більше що є чим, а мені все одно спати не дали наші союзні друзяки. Три реально гарні новини.

1. Зважаючи на реальний дефіцит у рф ракетної високоточної зброї і обмежену можливість поповнення її запасів Розвідспільнота США вважає, що майбутні атаки на енергосистему України будуть здійснені в основному за допомогою БПЛА. Напередодні чергового Раммштайну відбулася підсумкова нарада МінЕнерго США та України, представників КОШ та Генштабу ЗСУ, Пентагону та МОУ. Визначені нагальні потреби у засобах ППО для захисту портової та енергетичної інфраструктури РІШЕННЯ ПРО ПОСТАВКИ ЯКИХ БУДУТЬ ПРИЙНЯТІ НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ФОРМАТУ РАММШТАЙН. Розвідспільнота США на основі своїх та наданих Українськими компетентними органами даних вважає, що енергетична система України у цілому підготовлена до масованих атак рф і цей осінньо-зимовий період вона пройде значно краще ніж минулий.

Від себе нагадую - останні три атаки проти енергетики на початку цього року не визвали значних перебоїв у постачанні електроенергії.

2. США вражені тим, наскільки швидко Україна запустила у роботу обладнання надане для розвитку власної ракетної програми і обіцяють якомога бистріше ухвалити рішення про поставки додаткового обладнання плюс заключити контракти з відповідними постачальниками у США.

Від себе. Без подробиць. Маю обґрунтовану надію на те, що максимум через 3 місяці ракети вже не будуть "масовано літати" лише в одну сторону.

3. Пан Умеров майже напевно пройде ПРИСКОРЕНУ спецперевірку США, та вже через три неділі приступить до виконання своїх обов'язків у повному обсязі, зокрема у частині переговорного процесу з Пентагоном. До часу закінчення спецперевірки буде діяти раніш затверджений графік задовільнення нагальних потреб ЗСУ.

Перевожу з чиновного новоязу - серйозних претензій зі сторони американської розвідспільноти до нього немає, після закінчення перевірки він долучиться до переговорів про постачання перспективної зброї. На черговому РАММШТАЙНІ будуть "Оглядини" - Умеров буде знайомитися з союзницькими колегами, а найближчим часом проведе перші "пристрілочні" переговори з головою Пентагону Остіним. Як він справиться - не знаю, але бажаю успіху. Його успіх - нам зброя та збережені життя воїнів. І як я не поважаю його попередника, але бажаю Умерову у роботі тільки всього найкращого.

На додаток. Дууууже вірогідно що у разі успішного проходження Умеровим перевірки під час візиту Зеленського до Вашингтону буде ухвалено рішення про передачу Україні ракет ATACMS.

Ну а на останок цікаве про "опозицію". Тепер це можна вже підтвердити. Кличко тепер по праву займає пост "Головного опозиціонера України" - він тепер має прямий зв'язок з АП США. І хоча я реально не вірю в його можливості скласти конкуренцію Зеленському - він вже раз змарнував свій шанс про що я два з половиною роки тому дуже докладно писав, але, чим чорти не жартують - дай Боже йому удачи. Зеленим потрібна конкуренція та опозиція, бо абсолютна влада розбещує абсолютно.

До речі. Вчора Кличко провів зустріч з делегацією Національних Зборів Франції. Чому вони з ним зустрілися, а не з Пррошенком - х. з.😉

Маю надію що я не дарма виліз з "відпустки". В мене все. Пішов на пляж.😃
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%