Сообщение #2487459 Просмотреть на стене →

Просто порівняйте.

⭕ НАБУ і САП: вручили Коломойському підозру у справі про заволодіння 9,2 млрд грн "ПриватБанку".

Антикорупційні органи детально розписали суть підозри. До того ж, крім Коломойського, підозру отримали ще п'ять осіб, зокрема екголова Правління "ПриватБанку" та його заступник – директор казначейства банку.

А директора департаменту міжбанківського дилінгу, який одночасно був довіреним представником компанії-нерезидента, пов’язаної з "ПриватБанком" вдалося затримати.

Це вже четвертий епізод у справі заволодіння коштами "ПриватБанку". Справу щодо трьох інших епізодів на загальну суму у понад 8,4 млрд грн вже скерували до суду.

⭕ СБУ і БЕБ: вручили підозру у півмільярдній справі лише одному Коломойському і обмежилися у своїй комунікації одним невеличким абзацом.

А згодом прокуратура ще й підтримала закритий розгляд у суді. Щоб ніхто раптом не дізнався, який же цирк нам намагаються підсунути під виглядом боротьби з українськими олігархами.

❗ Очевидно, що підозри у таких справах не готуються за день чи навіть тиждень. І скоріше за все про підготовку підозри у справі НАБУ/САП довідалися і зіграли на випередження.

Тому раптові рухи щодо Коломойського від СБУ та БЕБ у цю суботу все більше схожі на спеціально розіграну виставу, щоб випередити антикорупційні органи.

Хтось ще сумнівається?
 
+4
Последние новости
Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції" Легіонер "Динамо" потрапив на чемпіонський постер своєї команди «Матч с «Динамо» — своеобразный финал. Это будет один из важнейших матчей в истории нашего клуба», — защитник «Руха» Роман Яремчук — Фьюри: «Спокойной ночи, Тайсон» (ФОТО) Болельщики назвали лучшего игрока матча «Динамо» — «Кривбасс» Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%