Сообщение #2487272 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНСЬКІ ТУМАКИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ.

Важкувато, панове. Розумію що теплячка після останніх дій нашої влади у багатьох увірвалася, а у багатьох висить на волосині, але ж нам далеко не все доводять та й доводять в основному згодом! Дуже стисло. Спочатку трохи кумедне про "улюбленого Ермака".

Вчора був демарш американської сторони. Українську сторону попередили, що на переговорах у розширеному форматі не повинен бути присутній наш "улюбленець". Тобто бан за його "корисну" діяльність навколо МОУ досі діє і Зеленський доки ще не домігся повернення голови ОПУ у переговорний процес - рішення про відсторонення ще у силі. Тепер список тем, точніше, претензій, які Блинкен, якого до речі висмикнули з міні-відпустки щоби він розібрався на місці - що робиться у вітчизняному владному борделі, повинен був пред'явити Зеленському. Їх сім.

1. "Показове" затримання Коломойського ніяк не вражає владу США, Байден вимагає закінчення розслідування щодо виводу Коломойським та партнерами грошей "Привату" з України і вважає нинішнє затримання та арешт "піар-акцією" від Української влади яка ніяк не змінить відношення США до теми боротьби з корупцією в Україні.

2. Влада США вимагає "розслідування проти розслідувачів" - вже втретє їх "викриття" виходять саме перед розглядом надважливих рішень на засіданнях формату "Раммштайн" і об'єктивно спрямоване на загальмування процесів поставок зброї. Українській стороні ще рік тому були надані матеріали які підтверджують опосередковане отримання Ніколовим інформації від розвідслужб рф, але до цієї пори немає ані справ, ані підозр.

3. Блінкен проінформує пана Зеленського про скорочення бюджетного фінансування з боку США на майже 30 відсотків у вересні з перспективою пролонгації на жовтень, про що останнього попереджали місяць тому. США "різко не сприймають" спроби Ермака прикрити інтригами навколо МОУ особисту участь у корупційних схемах які процвітали та процвітають в Україні.

4. США вважають абсолютно неприйнятним прийняття Радою Закону про річне відтермінування декларування і у зв'язку з цим Держсекретар повідомить Зеленському про майбутні "великі проблеми" з отриманням грошей від США, ЄС, МВФ та інших донорів нашої Держави.

5. США вимагають не менш ніж за місяць повідомляти їх про наміри здійснити кадрові рішення щодо осіб, які залучені у процес україно-американських переговорів. У іншому випадку вони більше не будуть вимагати від своїх спецслужб форсування процесу спецперевірки щодо них що неминуче призведе до затримання поставок зброї.

6. США вимагають припинити процес повзучого позбавлення антикорупційних органів повноважень на користь СБУ, переглянути їх штатний розклад в сторону суттєвого збільшення та внесення поправок у закони які регламентують їх діяльність з тим, щоби вони перебрали на себе більший об'єм справ.

7. США вимагають припинення атак на органи місцевого самоврядування і Держсекретар оприлюднить перелік дій США якщо подібна практика не припиниться.

Блінкен на цей час мав одну коротку зустріч з паном Резніковим - подякував йому за роботу, нічого такого, просто демонстрація.
Ще мав більш довгу розмову з паном Кличком. Подробиць не знаю, але здогадуюсь.
США виділяють новий пакет військової допомоги на 1 міліард доларів і не скоротять фінансування потреб ЗСУ до кінця контрнаступу, але попереджають, що "безпідставні кампанії щодо корупції в українській владі (реальні не враховуються) дуже шкодять процесам виділення допомоги Україні, в першу чергу військовим".

На цей момент все. Більше подробиць, якщо будуть, завтра вранці. Це якщо будуть "відкриті",
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%