Сообщение #2486945 Просмотреть на стене →

#тенденціїукраїнськогофутболу #VIVAVIVAУКРАЇНА #історія #суспільство #раша
Порівняйте дві статті про спонсорів * Металіст-1925"
Спочатку свіжа
https://2day.kh.ua/ua/sport/u-metalista-1925-novyy-sponsor
У "Металіста 1925" новий спонсор
Компанія вже є офіційним партнером збірної України.
Ім’я нового партнера та спонсора клубу назвав виконавчий директор "Металісту 1925" Андрій Недєлін.
"Нарешті ця мить настала, і я можу представити нашого нового партнера та інвестора — це Володимир Носов, засновник та СЕО криптобіржі "WhiteBIT". Людина, яка насправді вже відома у футбольному світі, адже його компанія вже є офіційним партнером збірної України, "Барселони", "Трабзонспору". І ми дуже раді, що тепер у їх житті з'являється "Металіст 1925". Думаю, що це взаємно, адже Володимир Носов харків'янин і він не міг допустити, щоб Харків залишився без елітного українського футболу!", — написав Андрій Недєлін у Facebook.
Тож команда продовжить грати, зазначив Андрій Недєлін: "Продовжують грати всі наші команди клубу, продовжують тренуватися дітлахи у нашій академії в Харкові, ми навіть відкриваємо нові групи там! Надзвичайно важливо, що ми всі продовжуємо підтримувати наших воїнів і ми їм безмежно вдячні за все, що вони роблять для нас!"
Володимир Носов — 34-річний підприємець. За інформацією з відкритих джерел, народився у Харкові, закінчив загальноосвітню школу №131. Засновник криптовалютної біржі WhiteBIT, яка співпрацює з Дія, Netflix, Lifecell, Monobank

А потім прочитайте статтю за 20 квітня 2023 Ще тоді невідомо було,що пізніше прийдуть до команди.
https://www.epravda.com.ua/columns/2023/04/20/699305/
За лаштунками піару. Що приховує популярна криптобіржа?
Російський слід серед засновників відомої української криптобіржі
ЧЕТВЕР, 20 КВІТНЯ 2023, 13:27
Серед українських криптовалютних бірж однією з найвідоміших є WhiteBIT. Для того, щоб про неї знало якомога більше людей, її активно піарять та рекламують, причому на найвищому рівні.
Так, минулого року у WhiteBIT були спільні проекти з МЗС – зокрема, спрямовані на підтримку вимушених переселенців. А Мінцифри за допомогою цієї біржі впровадило безкоштовний "лікнеп" для населення із криптограмотності.
Крім органів влади, WhiteBIT спонсорує спортивні клуби та заходи. Після початку війни вона стала спонсором турецького футбольного клубу "Трабзонспор".
За те, щоб логотип біржі впродовж трьох сезонів розміщувався на футболках гравців, WhiteBIT заплатила 4,5 млн євро. Такі ж договори були укладені з іспанською Барселоною, а нещодавно – і з українською футбольною збірною.
Нібито все добре: поважна криптобіржа, яка реалізує серйозні та важливі проекти і діє в межах правового поля. Але це на перший погляд. Бо якщо копнути глибше, з’ясуються речі, які виставляють біржу далеко не в найкращому світі.
Біржа причетна до державного заколоту
Загалом у структурі біржі 9 компаній. Одна з них зареєстрована в Естонії, інші – у Великій Британії. Естонська компанія є найстаршою серед них.
Британська WhiteBIT Solutions LLP має двох офшорних бенефіціарів – Whitebit LTD і Coddan Nominee. Обидві компанії мають однакову юридичну адресу на Сейшельских островах, там же зареєстрований офшорний реєстратор Nobel Capital Group.

Різницю відчули? Де правда??
 
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%