Сообщение #2486811 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
ЖИТТЯ ВОЇНА ТА ПОЛІТИЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ.

Дуже важко "наваяти зважений допис" з намаганням розібратися - що творилося у голові нашого Президента коли він, не чекаючи на анонсоване на вівторок засідання фракції "Слуга народу" де мали заслухати звіт Резнікова, не чекаючи на майбутню розмову з головою Держдепу США, прийняв рішення його прибрати, але я все ж таки спробую. Давайте спочатку про очевидне.

Позавчора Резніков провів "Дуже потужні та плідні переговори" з головою МО Франції про черговий пакет допомоги. 8 днів тому аналогічний з Уоллесом що збирався у відставку, до того з очільниками МО Іспанії, Нідерландів та Швеції. Зеленський анонсував нам "вересневі потужні рішення" на дипломатичному фронті та у питанні військових поставок. Очевидно, що усі військові пакети допомоги готував Резніков та МОУ. Тобто, коли Президент буде рапортувати про "вересневе підсилення ЗСУ", ми повинні знати - це справа рук попередника пана Умерова, ніяк не його самого. Він сам почне працювати на ниві переговорів про поставки зброї лише після спецперевірки США - до минулого тижня її на прохання Зеленського проходив пан Камишин як можливий кандидат на крісло голови МОУ. Спецперевірка, навіть спрощена - до місяця, до речі Ермак її проходив три місяці після початку війни і тільки потім був допущений до переговорів з США. Я нічого не маю проти пана Умерова, але цілком очевидно, що тільки у жовтні новий голова МОУ долучиться до повноцінних переговорів по майбутніх пакетах допомоги. Мінімальні строки у які їх готувало "старе МОУ" - три-чотири тижні з моменту формування до оголошення. Ерго - до місяця ми будемо мати "політику підтримання штанів" від наших союзників - будуть пакети не перспективної нової зброї, а в основному поставки боєприпасів. Що це буде означати для ЗСУ? Додаткові жертви яких можна було би уникнути якщо би ця, простіть, срань навколо МОУ не мала місце. Тут можна на прикладі.
Спочатку пан Кірбі сказав на брифінгу, що рішення про передачу Україні ракет ATACMS "У Байдена на столі". Офіційно - Зеленський у розмові з Байденом просив надати ці ракети після чого пані Сінгх заявила, що рішення по цьому питанню буде у "найближчі тижні". Неофіційно - Пан Байден дорікав нашому Президенту щодо турбулентності навколо голови МОУ і казав, що якщо буде його заміна, то вирішення цього питання буде відтерміновано до вищезгаданої перевірки і оцінки перших лій нового очільника МОУ. "Найближчі тижні" закінчуються. Ані пари з вуст про ATACMS. Що таке ці ракети? Удари по скупченням техніки, складах боєприпасів та особового складу ворога на "недосяжну зараз глибину" і збереження життів наших воїнів.

Наш "заручник особистого рейтингу" Зеленський заявив, що потрібні нові підходи по комунікації з військовими та з громадськими активістами. Яким був підхід Резнікова особиста корумпованість котрого не була доведена жодного разу? А йому остогидло бути хлопчиком для побиття і він почав воювати з НіколовоШабуніними відморозками - готувати та подавати позови щодо їх яйце-курткової брехні . Після анонсованого позову МОУ щодо яєць Зеленський вирішив якнайшвидше позбутися Резнікова щоби той не зміг подати цей позов у якості голови МОУ та не зміг на засіданні фракції показати документи, які б доводили брехливість усіх куртко-яєчних закидів. Тобто, "комунікація по-Зеленськи" це не відстоювати свою честь та гідність, а мовчки "обтікати" коли на тебе брешуть. Доведи Резніков депутатам свою невинуватість - за що його звільняти? А так - "Президент пішов на зустріч побажанням депутатів та звільнив голову МОУ". Як то кажуть, "я і без вас знаю ваші побажання".

Я знаю, що сьогодні представник США буде розмовляти з паном Резніковим, а пан Блінкен з Зеленським мав провести "робочі переговори" зокрема по голові МОУ. Я знаю, що пану Резнікову порадять не приставати на пропозицію Президента та не їхати послом у Великобританію, а "об'являти владі війну" та починати політичну кар'єру. Пристане він на неї? 50 на 50. Його резони, може бути, пояснить він сам. Якщо ні - я потім спробую.

А зараз ми маємо що маємо: звільнення міністра не за свої дії, а за те, що посмів відстоювати свою честь, та Президента котрий прикрився волею обдуреного охлосу і під цією ковдрою вирішив удавити свого потенційного політичного супротивника. А шо таке життя наших воїнів у порівнянні з рейтингом і політичною доцільністю? Хрінотінь на яку зважати можуть тільки лузери... Вам не огидно? Мені - дуже.
Ну і на останок. Не дивуйтеся наступного року коли США наплюють на "Волю Зеленського" і почнуть вирішувати долю України без України. Якщо ти плюєш на позицію головного союзника України ти повинен бути готовим до того, що він плюне на твою. У мене все
 
+1
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%