Сообщение #2486619 Просмотреть на стене →

#історія #світовіЗМІ #ностальжі #суспільство #Черкаси
У четвер ,31 серпня 26 років з Дня трагічної загибелі педі Діани :(
New audio of Princess Diana claims Charles was disappointed at having boy, not girl, when Prince Harry was born
https://edition.cnn.com/2023/09/01/uk/charles-disappointed-at-boy-harry-born-diana-recordings-intl-hnk/index.html
, Було оприлюднено нове аудіо, в якому принцеса Діана розповідає про те, як британський принц Чарльз – нині король Чарльз III – був розчарований тим, що у них народився хлопчик, а не дівчинка, коли народився принц Гаррі.
Покійна принцеса записала серію аудіокасет у 1990-х роках і таємно передала їх автору Ендрю Мортону перед смертю в автомобільній аварії на великій швидкості в 1997 році.
Частина аудіо вперше прозвучала напередодні документального фільму «Діана: решта її історії», який вийде наступного року.
У четвер виповнилося 26 років з дня смерті Діани.
ABC Good Morning America отримала ексклюзивне прослуховування записів, на яких Діана каже, що її чоловік навіть не хоче розмовляти з її мачухою Рейн Спенсер.
«Тому що під час хрещення Гаррі Чарльз підійшов до мами і сказав: «Ви знаєте, ми були дуже розчаровані, ми думали, що це буде дівчинка», — сказала вона.
«І мама відірвала йому голову і сказала: «Ти повинен усвідомити, як тобі пощастило мати нормальну дитину», — згадувала вона.
З того дня Діана сказала: «Опускається віконниця, і саме це він робить, коли йому хтось відповідає».
Принц Гаррі та його дружина Меган оголосили в січні 2020 року , що вони відмовляються від своїх ролей старших членів британської королівської родини та планують розділити свій час між Сполученим Королівством і Північною Америкою, працюючи над тим, щоб стати фінансово незалежними.
У відповідь на це покійна королева Єлизавета II заявила тоді , що вони більше не виконуватимуть робочі обов’язки та перестануть отримувати державні кошти на королівські обов’язки.
Відтоді вони були представлені в документальних серіалах Netflix , які критикували те, як до них ставилися засоби масової інформації та королівська родина, а Гаррі згадав своє минуле у своїх мемуарах Spare .
У нещодавно опублікованих записах Діана також обговорює непрості стосунки, які у неї були з мачухою.
«І я сказав: «Я так тебе ненавиджу». Якби ти тільки знав, як ми всі ненавидимо тебе за те, що ти зробив. Ви зіпсували будинок. Ви витратили татові гроші». Я сказала все, що могла", - сказала вона.
«Біль, Рейн?»
Вона пригадала, як Спенсер відреагувала, сказавши, що «не уявляє, скільки болю заподіяла твоєму батькові твоя мати».
 
Последние новости
Ще одне посилення перед "Динамо". "Партизан" підписав захисника "Аполлона" Орбан — Реброву: «В вашей сборной очень качественные игроки. На Евро-2024 вам просто не повезло» (ФОТО, ВИДЕО) «Я надеюсь, что впереди у меня несколько успешных лет в футболе», — 34-летний Андрей Богданов Джерело: "Динамо" пропонувало "Зорі" Шепелєва або Андрієвського з доплатою в обмiн на Герреро Журналіст: "Шапаренко не дуже хоче грати в "Лаціо". Тим більше, що є ще якісь передумови для пропозиції з АПЛ" "Я б не хотів виносити на публіку те, що не має бути публічним": екс-лідер "Колоса" Богданов – про прощання з клубом Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Треба знати, за рахунок чого ми маємо перемагати на Євро-2024" Мирча Луческу: «Уверен, Румыния пройдет Нидерланды. Возможно, она даже станет чемпионом Европы» Яремчук відмовив "Трабзонспору". Відомі інші претенденти на нападника Вернидуб не оцінив півзахисника "Динамо": "Кривбас" повертає киянам непотрібного їм гравця
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%