Сообщение #2486569 Просмотреть на стене →

СТРАСТІ

Новий міністр культури: п’яні ДТП, брехня та погана пам’ять

Новоспеченого міністра культури Ростислава Карандєєва вже встигли спіймати на брехні та відмазках. Крім того, журналісти дізнались про регулярні штрафи, ДТП та їзду під градусом на незадекларованих авто.

Також на міністрі кілька виконавчих проваджень та примусове стягнення коштів на оплату штрафів. На питання розслідувачів – жаліється на погану пам’ять та сліпоту, через що парковка у невстановленому місці і примусове виконання судових рішень.

Найцікавіше те, що у нього та дружини взагалі немає машини. Принаймні, про це свідчить декларація топ-менеджера. Авто немає, а штрафи регулярно приходять.

Карандєєв не розгубився і згадав тестя, мовляв, навіщо купувати машину – краще візьму у нього на тест-драйв. Навіть скинув техпаспорт.

У реєстрі боржників журналісти не знайшли інформації щодо порушення правил парковки. Натомість там був штраф у 340 гривень у 2012 році за п’яну ДТП та позбавлення водійських прав.

Проте міністр цього не пам’ятає. Як і те, скільки часу йому довелось кататись на роботу на тролейбусі.

Не задекларував “чужого” авто, оскільки пару разів побував на ньому на дачі, до батьків з’їздив та і все. Йому сказали, що це не критично.

Бородатий анекдот про міністерство культури розповідати не будемо. Воно і так веселе.

Міністерство культури та інформаційної політики України

Достойник!
 
Последние новости
Названа зарплата Беседина в «Ордабасы» Джерело: "Динамо" може приєднатися до телепулу - кияни та УПЛ ведуть перемовини Валентин РУБЧИНСЬКИЙ: "Ванат та Бражко просили, щоб я перейшов до "Динамо" "Динамо" вивело жіночу команду зі структури клубу та підписало договір про співпрацю з СК "Ладомир" Гравець "Партизана", з яким "Динамо" зіграє у ЛЧ, цинічно розхвалив росіян: "Їм треба чекати на повернення" "Дай Бог, щоб ми пройшли якомога далі". Форвард "Партизана" зробив заяву, пов'язану з матчем проти "Динамо" в ЛЧ Официально. «Динамо» расформировало свою женскую команду "У нас такого ніколи не було". Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка Чи потрібна Україні Олімпіада? "Динамо" солідно затарилося, де Брейне поплив, Саутгейт чемпіон «Динамо» и «Шахтер» представляют Украину в еврокубках. Я на стороне клубов», — Фомин про ситуацию с Олимпиадой
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%