Сообщение #2485697 Просмотреть на стене →

Таємний Замисл Міністерства Оборони

Але я його розгадав!

Як і ви всі, я не міг зрозуміти, навіщо наше Міністерство Оборони закуповує продукти харчування за такими високими цінами (ну зрозуміло, що вони ж не крадуть — ми же воююча країна це просто неможливо!).

Уявіть: в Москві сидить аналітик російської розвідки. Його завдання — з'ясувати чисельність ЗСУ. І через своїх агентів (або просто із українського Фейсбука) він отримує дані тендерів на закупівлю харчів для ЗСУ. Він також знає, що входить у раціон солдата на день (ну, наприклад, два яйця, 200 грам м'яса, три картоплі та 30 грам масла).

Він бере ціни на ці продукти з полиць, скажімо, мережі АТБ, а потім віднімає 30% знижки (звісно він в курсі, як працюють оптові закупівлі!). І отримує ціну на десять яєць, один кілограм м'яса, один кілограм картоплі і один кілограм масла. Трохи магії в Excel — і ось вам результат!

Він пише секретну записку Герасимову, стверджуючи, що ЗСУ закуповують їжу для мільйона людей! Той в жаху летить до Шойгу: "Це ж катастрофа! Проти нас воює мільйон людей! Треба вербувати зеків з колоній, ловити таджиків на вулицях Москви та алкашів на вулицях Улан-Уде (а кого там ще ловити, окрім алкашів?!). І вони в жаху переводять всю Росію на "військові колії", і скоро зруйнують всю економіку! Ось и долар вже по 100 рублей!

А ось це і був геніальний хід нашого Міністерства Оборони: уявіть, якби в контрактах було вказано не ціну АТБ мінус 30%, а навпаки, АТБ плюс 70% — тоді вийде, що кількість продуктів харчування завищено у 2,5 рази! І Міністерство Оборони вдало вводить в оману всю російську розвідку, так сильно збільшивши чисельність ЗСУ. Молодці!

Ми ж розуміємо, що ці контракти лише для виду — ніхто ж не платить за них такі величезні суми! Стоп, а може, платять?

Щось і я заплутав
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%