Сообщение #2485240 Просмотреть на стене →

ПРО "ХЕРОВИХ" СОЮЗНИКІВ.

Початок війни. СЩА наполегливо інформують керівництво України про підготовку вторгнення. ЗСУ перед війною отримують від американців декілька сотен "Джавелінів" та "Стінгерів". Запасів боєприпасів у ЗСУ майже нуль щоби вести інтенсивні бойові дії по усій лінії фронту, власного виробництва боєприпасів немає. США створюють антиросійську коаліцію, за свої гроші скуповують по усьому світу радянську зброю та боєприпаси та постачають їх в Україну. ЗСУ переходять на 80ти відсоткове грошове забезпечення США. Цифра збереглася досі. Українська соціальна сфера також на 75 відсотків фінансується США, Цифри збережені досі. ЗСУ вимотують бидлостанське воїнство, звільняють Північ.

Україна з самого початку війни та до сьогоднішнього дня отримує онлайн інформацію про ракетні та дронові пуски від США, та й усю розвідінформацію теж. Саме завдяки "наводці" США був знищений крейсер "Москва".

Радянська зброя та боєприпаси стрімко закінчуються в усьому світі, США та союзники приймають стратегічне рішення про повне переозброєння ЗСУ західними зразками, Україна отримує спочатку американську, французьку, німецьку та польську артилерію, потім невелику кількість "Хаймарсів", декілька сотен модернізованих у країнах НАТО радянських танків, першу західну легку бронетехніку після чого звільняють Харківщину і правобережну Херсонщину.

Хуйло погрожує застосуванням ЯЗ проьи України якщо вона "посягне на нові російські території та Крим". У Москву США відправляють з секретною місією генерала Петреуса який попереджає путіна через Наришкіна що у такому разі США знишать спочатку усе угруповання росіян в Україні, потоплять РФ, а потім почнуть конвенційним озброєнням знищувати військовий потенціал та підприємства ВПК. Хуйло бере слова обратно та заявляє, що то не він, а союзники погрожували росії ЯЗ.

Бидлостан починає "Війну з трансформаторними будками". США постачають системи ППО, спільно з Генштабом ЗСУ розробляють та розбудовують інтегровану систему захисту. США надсилають своє енергообладнання та за свої гроші та гроші багатих союзників типу Німеччини скуповують сумісне з українським радянське у країнах колишнього радянського табору,державах Прибалтики,Азербайджані та Казахстані Енерготерор провалюється, останні три масовані атаки енергетики навіть не спричинили масових відключень світла.

Україна отримує системи "Петріот" для захисту від балістичної загрози.

У рамках програми переозброєння США допомагають Україні налагодити випуск боєприпасів як радянського, так і НАТОвського зразка. В Україну прибувають радянські літаки яки США взялися замінити на американські. ЗСУ вперше отримують важку бронетехніку, зокрема "Бредлі", починається процес передачі танків "Абрамс". Потік поставок озброєнь для Контрнаступу зріс у порівнянні з зимнім у 3,2 рази. США надають ЗСУ боєприпаси зі стратегічних запасів та фінансують збільшення їх виробництва у рази з тим, щоби покрити потреби і свої, і ЗСУ.

Саме США становляться лідером "Літакової коаліції" - вони спочатку розробляють в умовах недостатності грошей, а потім дають добро на передачу F-16 Україні від держав,які переходять на F-35 та обіцяють надати нам усю лінійку озброєнь. Також зараз, у цей час, вирішується, і скоріш за все вирішиться позитивно, доля поставок ракет ARACMS та у період до наступної весни ще 150ти танків "Абрамс". Це не враховуючи "Бредлі"та іншого всякого.

Байден звернувся до Конгресу по додаткові 24 мільярди для України, а це дуже непопулярний у плані передвиборчої стратегії крок - популісти обов'язково будуть його "бити" за те, що він не пускає ці гроші на добробут американців.

Ми зараз тут. Перелік далеко не повний. Україна почала війну майже голою у військовому та економічному плані. І живи ми, а не стали "Федеральними округоми" більше ніж на дві третини США та зібраному ними союзницькому табору. І саме тому я вирішив і усіх попередив що буду нещадно банити за "Американці винні у тому, що ми не можемо перемогти - мало зброї дають". Треба мати мінімум поваги до тих, стараннями кого ми взагалі існуємо як Держава та як Нація. У мене все.
Павлюченко
 
+6
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%