Сообщение #2485217 Просмотреть на стене →

Напишу не популярне, але відчуваю своїм обов'язком викласти свої думки, бо вони тригерять і роз'їдають мозок. Може стане легше.
На День Незалежності я написав про ризикову спецоперацію ГУР в тимчасово окупованому Криму, де спецпризначенці зробили вилазку в стан ворога та підняли український стяг. Я написав, що це зроблено для того, щоб потішити самолюбство найвеличнішого лідера сучасності. Оскільки такі думки почали гуляти інфопростором, Буданов до початкової інформації про прапор та "жертв серед наших немає", додав пізніше (через годин 5 мабуть), що було знищено близько 30 військових особового складу ворога та пошкоджено 4 катери. Жодних підтверджень, окрім короткого відео підняття прапора, ми не маємо. Та слів Буданова звісно. Легко так говорити на камеру, коли всі втрати засекречені та діє єдиний марафон, який закричить не те, що опозиційну думку всередині країни, а будь-яке ЗМІ наших союзників.
25 серпня сталася чергова трагедія, яку не змогли приховати, хоча й дуже хотіли наші єдинщики та позитивні.
"Удень 25 серпня на Житомирщині зіткнулися навчальні літаки Л-39, троє пілотів загинули. Серед них був військовий пілот винищувача МіГ-29 із позивним "Джус", який від початку повномасштабного вторгнення РФ здійснив десятки бойових вильотів. Попередня кваліфікація ДБР — порушення правил польотів або підготовки до них", - повідомило Суспільне.
У Повітряних силах повідомили: "Під час виконання бойового завдання у небі зіткнулись екіпажі двох навчально-бойових літаків L-39. Усі троє пілотів, на жаль, загинули."
Як могли зіткнутися 2 літаки?
То це було навчальння чи бойове завдання?
Як під час навчання чи бойового вильоту могли вони збитися в одну купу?
Я думаю, що це не було ні навчання, ні бойовий виліт. 26 серпня - день авіації України. Це було піар завдання, щоб вчергове потішити відеороликом найвеличнішого лідера сучасності, як і у випадку вилазки ГУР до Криму, в якому він міг би вчергове попіаритися серед українців на темі надання нам авіації.
Але щось пішло не так в небі, бо завдання яке поставили пілотам - було високоризиковим. І це коштувало життя трьом висококласним пілотам. Ціна просто колосальна, враховуючи, що ми ледь нашкребли перших 16 пілотів для навчання на F-16. Може ці хлопці теж були в наступному списку на тренування?
Звичайно, висновок ДБР буде як завжди: винні самі пілоти, але я вважаю, що винен колективний Подоляк, винні ті, хто бажають безмежного піару на крові.
Зелені неофіти вже по лікоть у крові українській, але вони цього ніколи не визнають. Треба, щоб це зрозумів у своїй більшості народ, бо не можна дозволити їм уникнути відповідальності.
 
+6
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%