Сообщение #2485215 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 3.


Так, є доволі непогані новини, маю дати.

1. Вчора вечором відбулися переговори Саллівана та Кулеби, що саме по собі цікаво, бо зазвичай Салліван на короткому контакті з Ермаком. Звісно, ми не знаємо про всі теми які обговорювалися, але нам довели дві.

1. США мають "беззаперечні докази причетності Ермака як мінімум до трьох кампаній, включаючи останню, які були направлені на дискредитацію МОУ та дезорганізацію його роботи". Він з сьогоднішнього дня відсторонений від переговорного процесу і вивчається питання про початок юридичного його переслідування як особи, яка несе загрозу національним інтересам США".

Від себе. Майже впевнений що Зеленський зробить усе можливе і неможливе щоби Ермака "поняли и простили" наші союзники, але доки цей "діяч" посидить біля параші та порозмірковує над своєю долею.
2. США після отримання Україною літаків F - 16 забезпечать їх повною, а не обмеженою, лінійкою озброєння.

Ну і ще новина.

Я багато писав про те, що Укроборонпром у Європі виготовляє з іноземних та вітчизняних вузлів крилаті ракети середньої дальності та про те, що одна європейська держава - виробник вузлів заблокувала їх використання до кінця війни. Також я писав, що союзники нададуть Україні обладнання щоби вона змогла сама виготовляти ці вузли. Так от, "перша ластівка" яка знищила у Криму бидлячий "Тріумф" вже полетіла. Наші друзі з США "з нетерпінням чекають" майбутніх ударів новою зброєю по підприємствам ВПК які виготовляють ракети та літаки. По їх розрахункам Україна зможе виготовляти у місяць, скажимо так, до половини того, що виробляє за місяць бидлостан. Так що гаряче скоро стане по усій європейський частині бидлостану.

На сьогодні все. З завтра зникаю на тиждень - багато справ. Потім буду на посту. Гарного дня який дійсно почався гарно.

Павлюченко
 
+5
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%