Сообщение #2485131 Просмотреть на стене →

Павлюченко:

ІМПЕРІЯ НАНОСИТЬ УДАР У ВІДПОВІДЬ

Ну що, дорогеньки, "за роялем то же самое". Найнепідкупніший та найнезаангажованіший у світі шлюхналізд Ткач та його "Радна" поплічниця Радіна здійснили новеньку атаку на керівника МО. Херовеньку по наповненню, але найгучнішу по лозунгам - "Бійці гинуть через корупцію у Міноборони"! Ясно? От якби курточка на воїні була інша, то його би хрін який снаряд вбив навіть прямим попаданням! Тема ж "корупції" була обрана з амбре гівна мамонта, така ж давня і така ж смердюча - "минулорічні курточки" по яким вже рік як йде слідство. Ну-с, "муссируем тему вглубь" як казав кіногерой, з хронологією.

Одразу після початку скандалу Зеленський мав зустріч з Резніковим на який прямо сказав, що якщо останній відіб'є медійну атаку, то залишиться на своєму посту, якщо ні - він буде вимушений відправити його у відставку. Резніков виклик прийняв та заявив, що багато разів подавав на звільнення, але цього разу це робити не буде принципово і буде воювати до кінця.

Позавчора на спільній нараді по Контрнаступу Міллі-Залужний- Ермак-Салліван останній у очі заявив Ермаку, що "США будуть вимушені піти на рішучі кроки і ВЖЕ ГОТОВИЙ ПЕРЕЛІК СТАТЕЙ ПО ЯКИМ БУДЕ ЗМЕНШЕНІ ОБ'ЄМИ ДОПОМОГИ" якщо не припиниться вакханалія навколо МОУ та її керівника. Його підтримав Залужний який сказав, що усі "антикорупційні" кампанії навколо армії реально шкодять нашій обороноздатності, а тому "треба заткнути рота тим, хто не дає МОУ спокійно працювати". Ермак зі своєї сторони заявив, що цього разу "Президентська вертикаль" не має жодного відношення до підготовки та роздмухування скандалу і "ми зробимо усе можливе шоби його погасити".

З різницею у майже три години з нарадою відбулися переговори Зеленського та Байдена. Вперше на них фігурувала тема МОУ. Я, звісно, не знаю про всі теми переговорів, нам довели тільки про МОУ та про роботу антикорупційних органів, але я зараз тільки по першій, Байден висловився у такому плані: "От ви благаєте дозволити використати пробну партію ATACMS та надати ще, а самі намагаєтеся змінити керівництво МО яке готувало це рішення. Якщо прийде нова команда ми будемо деякий час вивчати їх дії і лише після того, як побачимо збереження старого курсу та ЗДАТНІСТЬ КОНТРОЛЮВАТИ ВИКОРИСТАННЯ наданого озброєння я буду вирішувати, передавати вам ракети чи ні. У разі ж збереження керівництва МОУ я прийму рішення у найближчі 2 тижні". Також він нагадав Зеленському, що ТРИ американські перевірки не виявили фактів корупції та нецільового використання американської допомоги і у Пентагоні вважають керівництво МОУ "професійним та надійним контрагентом". Зеленський заявив, що "Вся ця історія від початку до кінця зрежисована Порошенком та "опозицією" яка робить усе щоби розколоти українське суспільство", а сам він не має наміру відправляти Резнікова у відставку до "останньої можливості".

Ну про парі з Радіною та Ткачем всі чули. Звісно Резніков його виграє - фаховий адвокат вміє оприлюднити документи у потрібний час щоби, цитую Резнікова - "Прибити цей гнидник одним ударом".

Ну а тепер резюме.

Я дуже люблю та поважаю жінок, але щось не так у нашій консерваторії. Публічно нищать Резнікова у нас переважно, прости Господи, дами - Безугла, Каленюк, Верещук, Радіна.. Ляльководи кампанії доки ще невідомі, але Всі Видання які подають кожен пук Петра Олексійовича як вище одкровення надрукували матеріали як под копірку з текстом - "Наші воїни гинуть з-за корупції у МОУ". Фактів корупції за рік після Яйцегейту не додалося, але "хлопці гинуть". Як цих потвор називати - я вже не знаю. Причетний до цього Порошенко? Фактів немає, але я впевнений що так. Причетні і "Слуги", щоб вони повиздихали, які мріють "присісти на оборонні потоки". Причетний хуйло який робить усе можливе і неможливе шоби перекрити нам постачання озброєнь. Ну а я бажаю Резнікову працювати на посту до Перемоги. Людина, яку мріють зжерти майже усі, а вона тим не менше робить свою справу та вперше за всю історію Незалежності почала процес очищення корупційного гнидника під назвою МОУ, заслуговує як мінімум на повагу.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%