Сообщение #2484710 Просмотреть на стене →

ТРОЦЬКИЙ, ЗАЛУЖНИЙ, МІЛЛІ ТА ІНШІ.

Чисто технічний допис.

Розвідспільнота США "з високою долею вірогідності" підтверджує загибель Пригожина та його поплічників на борту літака який був збитий двома ракетами що випустив ЗРК "БУК"М.

"Герой повинен бути один". Патрушев не зрозумів, що путін в житті не потерпить двовладдя і схарчить кожного, хто на нього у бидлостані претендує. Я казав, кажу та буду казати, що хуйло до найменших штрихів копіює свого кумира Сталіна. А у того на кожного Троцького знаходився свій Меркадер. Не здивуюся якщо скоро і Патрушев гриби не ті збере та з'їсть. А про новий похід вагнерівців на мацкву - "не смішіть мої у штанях". Поляна у бидлостані майже зачищена. Публічних лідерів, які зможуть очолити заколот, немає - хуйло прибрав обох "висуванців ДБшної кремлівської башти", тобто Гіркіна та Пригожина. А без справжніх буйних вождів вагнерівці усього лише стадо левів під керівництвом баранів. Побачимо, чим відповість Патрушев і чи відповість взагалі. В усякому разі його слабкість та безпорадність американці вже оцінили - переговори з ним були згорнуті ще з місяць тому.

Тепер про "вкид" від США про те, що і Міллі, і Радакін, і Каволлі, і майже усі "союзницькі" генерали настійливо рекомендують Залужному поставити війська на Сході у глуху оборону, зняти з під Бахмуту, який вони вважали на хрін не потрібним ані зимою-весною, ані зараз, бригади наступу та перекинути їх на південь. Так ось - це ПРАВДА.

Також правда і те, що проти такого розвитку подій генерал Сирський та Президент Зеленський, і останній це опосередковано вчора підтвердив. Наші посадовці вважають взяття Бахмута важливим у плані символізму і це не дає змоги Залужному, котрий цілком згоден з союзницькими колегами, здійснити цей маневр. Так що темпи контрнаступу будуть збережені нинішні. Я не спец, усіх розстановок не знаю, але "болію" зовсім не за нашого Президента у цьому питанні.

А взагалі... Є доволі багато новин, а часу на писанину не дуже. Побачимо, може і знайду. А може ні.

Павлюченко
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%