Сообщение #2483876 Просмотреть на стене →

Роман Донік

Ок, давайте без емоцій. Бо трошки вже втомили. Ми ж про війноньку? А тут емоції не працюють. З нами всі військові люблять працювати, бо я параноїк і у мене мізки "набєкрєнь".
Саме тому, нашим людям (хоча вони теж всі військові) заборонена ціла купа речей, на які більшість (навіть військових) не зважають.
А ще я вмію в арифметику. Один танк Т-72 з будь яким індексом, вартує приблизно як один іскандер. На рахунку кожного досвідченого екіпажу ударних дронів, рахунок на десятки танків і на сотні одиниць ББМ. Я зараз не про ударні підрозділи, а саме про групи які заточені під задачі роботи саме по бронетехніці та працюють в інтересах бригад/оувів. Саме тому, тут на ФБ чи на тіктоці ви не побачите відосіків від першої особи з результатами роботи цих груп. Саме тому люди деякі люди яких ви бачите в ФБ, займаються доволі специфічними речами і ніколи того не світять. Не дають інтерв'ю, не пишуть роліки та не дають коментарі. Тому й живі. Бо дуже давно в темі.
А ще я вмію в тилових містах як на війноньку. Мені просто впадлу переключати мізки. Не вистачає оперативної пам'яті. Бо одне діло коли ти в черговий раз не переключився на тиловий режим, а інше діло коли не встиг в зворотню сторону. Проїбав - убило.
Чи поїхав би я на таку зустріч? Ні. Чи відпустив би своїх людей? Ні. Але і я, і сотні інших людей користуються результатами цих зустрічей. І ті хто їх організовують і проводять, група розмінування яка йде поперед всіх.
Берлінська досвідчений пілот і організатор. І вона теж параноїк на війні. І тому жива. І її люди з якими вона працює багато років саме тому живі, що вона на війноньці параноїк. Це нормально. Проїбав-убило.
Вам краще не знати скільки випадків самопідривів у молодих та недосвідчених пілотів. У груп рівня Берлінської такого нема. У них нема помилок виживших. У них нема дріб'язку та нехтування деталями.
Але, якщо вони організували якийсь захід, значить не мали іншої можливості. Я вам більше скажу. Тут всі дохуя умні в коментарях, а ви колись збирали до купи 20+ ботанів напіваутистів социопатів для конструктивної розмови? З яких кожен вважає себе генієм і тульки свою точку зору правильною. Я не збирав, але один раз попав на такий захід. Не для слабонервних. Зайдіть в любо групу по дронам або антидронам і почитайте коментарі. І помножте на «многіє сотні»
Якщо Берлінська поїхала в таке "турне" по містам, це значить тільки одне - іншого формату не знайшли. Прото тупо тому, що всі ці люди з місцевої технічної тусовки, хєр би куди поїхали, навіть якщо б за ними прислали броєпоїзд ролс ройс. Ви дохєра робите висновків з сторінок соцмереж, та коментарів, якихось інтерв'ю. Але це не працює вже мінімум півгора роки. Бо люди яких ви знали в якомусь амплуа по соцмережам, вже можуть півгора рочки займатись зовсім іншим. Просто підтримують свій попередній образ, щоб не світити певні речі.
Ми всі цілі росіян. Ми всі солдати на цій війні. І як на любій війні нас будуть намагатися вбити. Нас будуть вбивати. І при цьому будуть страждати цивільні люди. Не буває по іншому.
Ті люди які організували ту зустріч, пішли піздєц по якому тонкому льоду. І робили вони це не тому що хотіли виїбнутися або попіаритися. Не було іншого вибору. А якщо не робити такі ризиковані речі, то нам капєц. В нас нема території, як у ворога який може за уралом розвернути "шараги". Зупинимось в розвитку цієї теми, нам пізда. Нічого не врятує.
Тому бідь ласочка, давайте від'їбемося від Берлінської. Вона ризикувала як і інші. Вона не хоче вмерти. Вона хоче дочекатися перемоги. І все для цього робить.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%